Instituut voor Duurzame Mobiliteit samen met ARN

De activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) zijn door de Innovam Groep overgedragen aan ARN (voorheen Auto Recycling Nederland).

Door het samengaan bundelen de twee organisaties hun kennis op het gebied van verduurzaming van de mobiliteitsbranche.

ARN en IvDM werken al intensief samen voor Erkend Duurzaam; het duurzaamheidsproduct ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht van Bovag. Beide organisaties richten zich al een aantal jaren op duurzaamheidsactiviteiten binnen de mobiliteitsbranche. IvDM richt zich daarbij meer op het rijdende deel; ARN heeft haar focus liggen op recycling en grondstoffenbehoud.

IvDM blijft als stichting bestaan, met een bestuur dat wordt versterkt met andere branchepartijen. De uitvoering van de activiteiten zal geïntegreerd worden in de ARN-organisatie. Het Nieuwe Rijden programma, met als doelstelling 1 MegaTon CO2-besparing, blijft binnen het portfolio van IvDM.

Instituut voor Duurzame Mobiliteit samen met ARN - Automobielmanagement.nl

Instituut voor Duurzame Mobiliteit samen met ARN

De activiteiten van het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) zijn door de Innovam Groep overgedragen aan ARN (voorheen Auto Recycling Nederland).

Door het samengaan bundelen de twee organisaties hun kennis op het gebied van verduurzaming van de mobiliteitsbranche.

ARN en IvDM werken al intensief samen voor Erkend Duurzaam; het duurzaamheidsproduct ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht van Bovag. Beide organisaties richten zich al een aantal jaren op duurzaamheidsactiviteiten binnen de mobiliteitsbranche. IvDM richt zich daarbij meer op het rijdende deel; ARN heeft haar focus liggen op recycling en grondstoffenbehoud.

IvDM blijft als stichting bestaan, met een bestuur dat wordt versterkt met andere branchepartijen. De uitvoering van de activiteiten zal geïntegreerd worden in de ARN-organisatie. Het Nieuwe Rijden programma, met als doelstelling 1 MegaTon CO2-besparing, blijft binnen het portfolio van IvDM.