Door het samengaan bundelen de twee organisaties hun kennis op het gebied van verduurzaming van de mobiliteitsbranche.

ARN en IvDM werken al intensief samen voor Erkend Duurzaam; het duurzaamheidsproduct ontwikkeld en uitgevoerd in opdracht van Bovag. Beide organisaties richten zich al een aantal jaren op duurzaamheidsactiviteiten binnen de mobiliteitsbranche. IvDM richt zich daarbij meer op het rijdende deel; ARN heeft haar focus liggen op recycling en grondstoffenbehoud.

IvDM blijft als stichting bestaan, met een bestuur dat wordt versterkt met andere branchepartijen. De uitvoering van de activiteiten zal geïntegreerd worden in de ARN-organisatie. Het Nieuwe Rijden programma, met als doelstelling 1 MegaTon CO2-besparing, blijft binnen het portfolio van IvDM.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een abonnement af

Bekijk de aanbieding