Wendy van de Geijn en Fedde van der Woude van joint venture partner Fun & Forest vormen vanaf heden de directie van 54Events. Medeoprichter van ecomobiel Gerben Bierbooms en salesmanager Paul Jan Jacobs blijven beiden aan boord. Bierbooms: "Ecomobiel is in vier edities uitgegroeid tot de gidsbeurs in de Benelux op het gebied van duurzame mobiliteit." Op de laatste editie was het volledige spectrum aan vervoer op alternatieve brandstoffen te zien – van volelektrisch tot en met waterstof – met de nieuwste auto’s,  trucks, e-scooters en -fietsen. "Er liggen marktkansen om naast de personenmobiliteit door te bouwen op de al ingezette onderdelen op het gebied van transport en logistiek," vult Fedde van der Woude aan. "Uit enquêtes onder de bezoekers van de 2012-editie kwam naar voren dat er behoefte is aan uitbreiding van het aanbod duurzame logistieke oplossingen, evenals op het gebied van fysieke-, beleids- en kennisinfrastructuur. Daarop zullen we in de komende editie antwoord geven."

Het nieuwe managementteam brengt ruime expertise in op het gebied van beurzen en events, waaronder specifiek in de logistiek. Van de Geijn kan bogen op een langdurige loopbaan als projectmanager van zowel vak- als consumentenbeurzen bij o.a. Reed Exhibitions en VNU Exhibitions. Van der Woude was tot voor kort commercieel manager bij VNU Exhibitions en was in zowel de nationale als de internationale beurzenwereld actief.

Het partnership met VNU Exhibitions is heel logisch, aldus de kersverse 54Events-directie: "VNU Exhibitions is met titels als ICT & Logistiek, Logistica en Energie, evenals hoogwaardige netwerkbijeenkomsten als bijvoorbeeld de Strategie Summit Supply Chain & Logistiek de partner bij uitstek om hier invulling aan te geven." De 5e editie van ecomobiel vindt plaats op 8 en 9 oktober a.s. in Ahoy Rotterdam.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding