NS wint RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’

NS heeft de RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’ ontvangen uit handen van minister Schultz van Haegen. Dat gebeurde tijdens het twaalfde RAI Mobiliteitsdiner, gisteren in ‘Escher in het Paleis’ in Den Haag.

NS krijgt de prijs voor zijn inspanningen om treinreizigers makkelijk van en naar de stations te laten reizen met de OV-Fiets, OV-Scooter, OV-taxi en  Greenwheels. Het Comité van Aanbeveling van het Gouden RAI Wiel ziet de prijs aan NS vooral als een aanmoediging om deze aanpak uit te bouwen. Michiel Noy, directievoorzitter NS Stations nam de prijs in ontvangst.

RAI Vereniging reikt het Gouden RAI Wiel uit aan personen of instellingen die zich op nationaal of internationaal niveau hebben onderscheiden op het gebied van verkeer en vervoer of van vervoermiddelen in brede zin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik hoop dat de prijs een aanmoediging is om vanaf nu te investeren in infrastructuur en personeel met als doel de treinen 100% op tijd te laten rijden

Geplaatst door: Elmer op
NS wint RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’ - Automobielmanagement.nl

NS wint RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’

NS heeft de RAI Mobiliteitsprijs ‘Het Gouden RAI Wiel’ ontvangen uit handen van minister Schultz van Haegen. Dat gebeurde tijdens het twaalfde RAI Mobiliteitsdiner, gisteren in ‘Escher in het Paleis’ in Den Haag.

NS krijgt de prijs voor zijn inspanningen om treinreizigers makkelijk van en naar de stations te laten reizen met de OV-Fiets, OV-Scooter, OV-taxi en  Greenwheels. Het Comité van Aanbeveling van het Gouden RAI Wiel ziet de prijs aan NS vooral als een aanmoediging om deze aanpak uit te bouwen. Michiel Noy, directievoorzitter NS Stations nam de prijs in ontvangst.

RAI Vereniging reikt het Gouden RAI Wiel uit aan personen of instellingen die zich op nationaal of internationaal niveau hebben onderscheiden op het gebied van verkeer en vervoer of van vervoermiddelen in brede zin.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Ik hoop dat de prijs een aanmoediging is om vanaf nu te investeren in infrastructuur en personeel met als doel de treinen 100% op tijd te laten rijden

Geplaatst door: Elmer op