Van der Linden commercieel manager Van Peperzeel

Jurgen van der Linden (49) is per 15 april jl. in dienst getreden als Commercieel Manager bij Van Peperzeel Lelystad.

Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf, ter aanvulling en versterking van het bestaande commerciële team.

Jurgen van der Linden heeft brede ervaring opgedaan in verantwoordelijke nationale- en internationale salesfuncties binnen verschillende sectoren van de recycling- en afvalinzamelingsbranche. Ook werkte hij in de automotive branche (ConTiTech-Continental PON Holdings, PON Caterpillar).

Van Peperzeel Lelystad is een dienstverlener op het gebied van inzamelen, sorteren, taxeren, verkopen en distribueren van oude accu’s, batterijen en non-ferro metalen – dit alles ten behoeve van recycling. Ook is de onderneming het landelijk inzamelings- en sorteercentrum voor de complete retourstroom van onder meer consumentenbatterijen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Van der Linden commercieel manager Van Peperzeel - Automobielmanagement.nl

Van der Linden commercieel manager Van Peperzeel

Jurgen van der Linden (49) is per 15 april jl. in dienst getreden als Commercieel Manager bij Van Peperzeel Lelystad.

Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf, ter aanvulling en versterking van het bestaande commerciële team.

Jurgen van der Linden heeft brede ervaring opgedaan in verantwoordelijke nationale- en internationale salesfuncties binnen verschillende sectoren van de recycling- en afvalinzamelingsbranche. Ook werkte hij in de automotive branche (ConTiTech-Continental PON Holdings, PON Caterpillar).

Van Peperzeel Lelystad is een dienstverlener op het gebied van inzamelen, sorteren, taxeren, verkopen en distribueren van oude accu’s, batterijen en non-ferro metalen – dit alles ten behoeve van recycling. Ook is de onderneming het landelijk inzamelings- en sorteercentrum voor de complete retourstroom van onder meer consumentenbatterijen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding