Congres Automobiel Management: Duurzame Mobiliteit

Automobiel Management organiseert op 25 juni een congres over dé trend in de autowereld: duurzame mobiliteit.

Het congres is bedoeld voor het management van importeurs, leasemaatschappijen, dealers, dealerholdings, garagisten, toeleveranciers en opleidingsinstituten.

Een belangrijk onderdeel van duurzame mobiliteit is de elektrificatie van de auto. De grote doorbraak in verkochte aantallen is er weliswaar nog niet, maar zeker in Nederland groeit het aanbod van modellen en laadpalen gestaag. Automotive consultants roepen om het hardst wat er zal gaan gebeuren. Traditionele denkers zien vooral bezwaren, innovators vooral kansen. Zeker is dat de  elektrificatie van mobiliteit grote gevolgen heeft voor de automobielbranche. Het zet de wereld van reparatie en onderhoud op de kop en confronteert het management met grote organisatorische veranderingen.

Welke dat zijn, en hoe erop in te spelen, zet Automobiel Management in perspectief op zijn congres Duurzame Mobiliteit. Met sprekers uit de dagelijkse autobranchepraktijk en uit de wetenschap, de autofabrikanten en onderzoeksbureaus. Ze bieden de congresgangers kennis van en inzicht in de materie, zodat ze hun eigen koers bepalen.

Het congres op 25 juni begint om 10:00 uur, eindigt om 17:30 uur en vindt plaats in Kasteel de Vanenburg in Putten. Aanmelden kan via deze link.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Congres Automobiel Management: Duurzame Mobiliteit - Automobielmanagement.nl

Congres Automobiel Management: Duurzame Mobiliteit

Automobiel Management organiseert op 25 juni een congres over dé trend in de autowereld: duurzame mobiliteit.

Het congres is bedoeld voor het management van importeurs, leasemaatschappijen, dealers, dealerholdings, garagisten, toeleveranciers en opleidingsinstituten.

Een belangrijk onderdeel van duurzame mobiliteit is de elektrificatie van de auto. De grote doorbraak in verkochte aantallen is er weliswaar nog niet, maar zeker in Nederland groeit het aanbod van modellen en laadpalen gestaag. Automotive consultants roepen om het hardst wat er zal gaan gebeuren. Traditionele denkers zien vooral bezwaren, innovators vooral kansen. Zeker is dat de  elektrificatie van mobiliteit grote gevolgen heeft voor de automobielbranche. Het zet de wereld van reparatie en onderhoud op de kop en confronteert het management met grote organisatorische veranderingen.

Welke dat zijn, en hoe erop in te spelen, zet Automobiel Management in perspectief op zijn congres Duurzame Mobiliteit. Met sprekers uit de dagelijkse autobranchepraktijk en uit de wetenschap, de autofabrikanten en onderzoeksbureaus. Ze bieden de congresgangers kennis van en inzicht in de materie, zodat ze hun eigen koers bepalen.

Het congres op 25 juni begint om 10:00 uur, eindigt om 17:30 uur en vindt plaats in Kasteel de Vanenburg in Putten. Aanmelden kan via deze link.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding