Elektrische Bolloré Bluecar kost slechts 12 mille

Slechts twaalfduizend euro voor een vierpersoons elektrische auto, dat is niet duur. Het aanbod wordt in Frankrijk gedaan door Vincent Bolloré voor zijn Bluecar. Maar net als bij Renault moet de koper dan wel de accu leasen voor tachtig euro per maand extra.

Dat meldt onder meer Techfieber. De auto is te koop in twaalf steden in Frankrijk voor twaalfduizend euro, na aftrek van de overheidssubsidie van zevenduizend euro. In principe is het een raar idee een auto te kopen zonder tank, als het ware. Maar waarom is dat eigenlijk, want bij televisies is het heel gewoon dat men die aanschaft zonder beeld en zonder zenderabonnement. En voor de dvd-speler huurt men zonder enig bezwaar films.  

Bolloré stelt voorts dat men inmiddels vijftien miljoen ervaringskilometers over de actieradius heeft verzameld. De Bluecar is namelijk al lange tijd in gebruik bij het Parijse deelautoproject Autolib. Daarbij is inmiddels vastgesteld dat de accu de Bluecar maximaal 250 kilometer op één lading kan laten rijden, globaal een keer door Parijs en weer terug. Opladen kan via een autolib-station voor vijftien euro per maand of via een normale 220 V-aansluiting.   

 

Vincent Bollore announced yesterday that his BlueCar is for sale in 12 French cities for 12,000 EUR (after government incentive of 7,000 EUR for Electric Cars), the battery allowing 250 km of range will be rented for 80 EUR a month and it will be able to charge at Autolib Stations for 15 EUR/month as well as on a regular 220V outlet
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Elektrische Bolloré Bluecar kost slechts 12 mille - Automobielmanagement.nl

Elektrische Bolloré Bluecar kost slechts 12 mille

Slechts twaalfduizend euro voor een vierpersoons elektrische auto, dat is niet duur. Het aanbod wordt in Frankrijk gedaan door Vincent Bolloré voor zijn Bluecar. Maar net als bij Renault moet de koper dan wel de accu leasen voor tachtig euro per maand extra.

Dat meldt onder meer Techfieber. De auto is te koop in twaalf steden in Frankrijk voor twaalfduizend euro, na aftrek van de overheidssubsidie van zevenduizend euro. In principe is het een raar idee een auto te kopen zonder tank, als het ware. Maar waarom is dat eigenlijk, want bij televisies is het heel gewoon dat men die aanschaft zonder beeld en zonder zenderabonnement. En voor de dvd-speler huurt men zonder enig bezwaar films.  

Bolloré stelt voorts dat men inmiddels vijftien miljoen ervaringskilometers over de actieradius heeft verzameld. De Bluecar is namelijk al lange tijd in gebruik bij het Parijse deelautoproject Autolib. Daarbij is inmiddels vastgesteld dat de accu de Bluecar maximaal 250 kilometer op één lading kan laten rijden, globaal een keer door Parijs en weer terug. Opladen kan via een autolib-station voor vijftien euro per maand of via een normale 220 V-aansluiting.   

 

Vincent Bollore announced yesterday that his BlueCar is for sale in 12 French cities for 12,000 EUR (after government incentive of 7,000 EUR for Electric Cars), the battery allowing 250 km of range will be rented for 80 EUR a month and it will be able to charge at Autolib Stations for 15 EUR/month as well as on a regular 220V outlet
 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding