Hij zal zijn visie geven op het batterijwisselconcept voor elektrisch autorijden, waarvoor eind mei bij het gerechtshof in Israël een verzoek voor liquidatie is ingediend. Better Place Nederland beheerde een battery switch station op Schiphol. Wat zijn de ervaringen?

Overige sprekers op het AM-congres zijn onder anderen Bryan Batista’s (director EU Retail Development van de Amerikaanse elektrische-autofabrikant Tesla), Jeffrey Eijking (Svala Volvo, businesscase V60 hybrid voor ondernemers), Simon Luque (directeur ZOE bij Renault) en Hans de Boer (Greenflux, over berijderservaringen met elektrische auto’s). Als relatieve buitenstaander laat  VI-hoofdredacteur Johan Derksen zijn immer kritische licht schijnen over het thema duurzame mobiliteit.

Klik door voor meer details over het programma en inschrijven (vanaf 199 euro).