Groen wegtransport

Met het certificaat tonen beide ondernemingen aan dat zij zich inzetten voor een milieuvriendelijker en groener wegtransport, en dat ze actief bezig zijn met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Volgens Commercieel Directeur Ruud Eijsten zet Profile Tyrecenter Truck Europe zich bewust in voor een milieuvriendelijk transportbeleid: "De gecertificeerde transportbedrijven maken gebruik van diensten om een hoger rendement uit banden te halen: bandenspanningscontroles ieder kwartaal inclusief correctie, balanceren van banden, een correcte uitlijning en de inzet van het complete bandenmanagementsysteem met bijbehorende rapportages behoren hier onder meer toe."

Certificaat en sticker

De transporteurs krijgen naast het certificaat, ook de sticker ‘Duurzaam op de Weg’ op hun voertuigen.’ De besparende producten en diensten van Profile Tyrecenter vormen de basis voor het certificaat ‘Duurzaam op de Weg’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding