AM Congres Duurzame Mobiliteit leerzaam en ontspannen

Op het dinsdag gehouden Congres Duurzame Mobiliteit heeft een diverse groep van sprekers een breed beeld gegeven van allerlei aspecten die spelen op dit zo wezenlijke deel van de busniess, en niet alle bijdragen waren even eenvoudig. Sponsor Renault had voor ontspanning gezorgd door een serie Zoe’s en Twizy’s klaar te zetten voor testritten in de zonnige omgeving van De Vanenburg in Putten.

Het drukbezochten congres werd geleid door Bavo Galema, onder meer bekend als autoprogramma-presentator op tv, die ook een persoonlijke interesse verduurzaming en elektrificatie heeft. "Ik doe dit soort activiteiten natuurlijk vaker naar ik heb dit congres echt met plezier gedaan en ik heb ook zelf echt het een en ander geleerd. Voor herhaling vatbaar", aldus Galema na afloop. Hij kreeg ook het eerste exemplaar aangeboden van het boek ‘De elektrische auto, is het marktaandeel van 1914 in 2020 haalbaar?’ van Jan Wouters van AutomotiveNL. Op het congres werd een aantal centrale presentaties gegeven en een aantal parallel-sessies waarvoor de congresgangers keuzes konden maken.

Hier een fotoselectie voor een indruk van de dag.      

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

AM Congres Duurzame Mobiliteit leerzaam en ontspannen - Automobielmanagement.nl

AM Congres Duurzame Mobiliteit leerzaam en ontspannen

Op het dinsdag gehouden Congres Duurzame Mobiliteit heeft een diverse groep van sprekers een breed beeld gegeven van allerlei aspecten die spelen op dit zo wezenlijke deel van de busniess, en niet alle bijdragen waren even eenvoudig. Sponsor Renault had voor ontspanning gezorgd door een serie Zoe’s en Twizy’s klaar te zetten voor testritten in de zonnige omgeving van De Vanenburg in Putten.

Het drukbezochten congres werd geleid door Bavo Galema, onder meer bekend als autoprogramma-presentator op tv, die ook een persoonlijke interesse verduurzaming en elektrificatie heeft. "Ik doe dit soort activiteiten natuurlijk vaker naar ik heb dit congres echt met plezier gedaan en ik heb ook zelf echt het een en ander geleerd. Voor herhaling vatbaar", aldus Galema na afloop. Hij kreeg ook het eerste exemplaar aangeboden van het boek ‘De elektrische auto, is het marktaandeel van 1914 in 2020 haalbaar?’ van Jan Wouters van AutomotiveNL. Op het congres werd een aantal centrale presentaties gegeven en een aantal parallel-sessies waarvoor de congresgangers keuzes konden maken.

Hier een fotoselectie voor een indruk van de dag.      

   

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding