Stichting Duurzaam repareren start met carrosseriebouw

De stichting Duurzaam Repareren start met een certificaat voor duurzaam carrosseriebouw. Dit maakte directeur Harry Filon bekend bij de Summer BBQ 2013 in Bussloo.

Brink Carrosserieën

Tijdens de BBQ ontving Jan Gerrit Vink, directeur van Brink Carrosserieën BV in Hengelo het eerste certificaat Duurzaam Carrosseriebedrijf. Hiermee kan het carrosseriebouwbedrijf zich profileren als een sterke voorloper in Nederland op het gebied van duurzaam fabriceren in de automotive branche.

Eerste certificaat

Het certificaat is volgens Harry Filon ontwikkeld nadat er bij de stichting een verzoek kwam om een certificaat voor carrosseriebouwbedrijven. "Ons bestaande certificaat Duurzaam Repareren is voor bedrijven die onderhouden en repareren. De carrosseriebouwbranche heeft andere disciplines dan bedrijven in de automotive branche. Daarom hebben we hiervoor een apart certificaat ontwikkeld."

Het certificaat Duurzame carrosseriebouwer werd ontwikkeld in samenwerking met Carrosserie Akkermans in Oud-Gastel, dat als pilotbedrijf heeft gefungeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Stichting Duurzaam repareren start met carrosseriebouw - Automobielmanagement.nl

Stichting Duurzaam repareren start met carrosseriebouw

De stichting Duurzaam Repareren start met een certificaat voor duurzaam carrosseriebouw. Dit maakte directeur Harry Filon bekend bij de Summer BBQ 2013 in Bussloo.

Brink Carrosserieën

Tijdens de BBQ ontving Jan Gerrit Vink, directeur van Brink Carrosserieën BV in Hengelo het eerste certificaat Duurzaam Carrosseriebedrijf. Hiermee kan het carrosseriebouwbedrijf zich profileren als een sterke voorloper in Nederland op het gebied van duurzaam fabriceren in de automotive branche.

Eerste certificaat

Het certificaat is volgens Harry Filon ontwikkeld nadat er bij de stichting een verzoek kwam om een certificaat voor carrosseriebouwbedrijven. "Ons bestaande certificaat Duurzaam Repareren is voor bedrijven die onderhouden en repareren. De carrosseriebouwbranche heeft andere disciplines dan bedrijven in de automotive branche. Daarom hebben we hiervoor een apart certificaat ontwikkeld."

Het certificaat Duurzame carrosseriebouwer werd ontwikkeld in samenwerking met Carrosserie Akkermans in Oud-Gastel, dat als pilotbedrijf heeft gefungeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding