Het berekenen van de CO2-voetafdruk (footprint) van een onderneming creëert bewustwording en maakt besparingsmogelijkheden op energieverbruik inzichtelijk, aldus Klimaatplein. Door vervolgens dat verbruik te verminderen neemt de uitstoot van broeikasgassen af én dalen de energiekosten.

De deelname is simpel, ook voor ondernemers uit de autobranche. Met de gratis CO2-calculator berekenen zij eerst de eigen voetafdruk. Om daarna een van de vijftig boeken over duurzaam ondernemen te ontvangen,  wordt een digitaal printje van de gemaakte voetafdruk gevraagd als bewijs van deelname. Op de Dag van de Duurzaamheid wordt aan de eerste vijftig deelnemers aan deze actie het boek toegezonden.

Gratis de CO2-voetafdruk van uw organisatie berekenen? Klik dan hier.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding