Partnerovereenkomst tussen Tesla en The New Motion

Tesla Motors heeft een partnerschap gesloten met The New Motion, aanbieder van laadservices voor (onder andere) eigenaren van elektrische auto’s. Met deze samenwerking hebben de Model S-eigenaren in Nederland en België toegang tot het netwerk van publieke laadpunten.

Het netwerk van The New Motion is met ruim vijfduizend laadpunten het grootste en snelst groeiende netwerk van ev-laadpunten in Europa. Ook worden alle Model S-eigenaren voorzien van passende laadservices voor thuis en op kantoor waardoor zij veel elektrische kilometers kunnen maken. "Door de nieuwe samenwerking hebben onze klanten toegang tot een pakket waarbij een laadoplossing wordt aangeboden die geschikt is voor het op hoog vermogen laden van de Model S. Door deze samenwerking aan te gaan met The New Motion worden onze klanten voorzien van uitstekende laadoplossingen en services", vindt Peter Bardenfleth-Hansen, senior regional sales manager van Tesla. "Wij zijn erg trots op dit nieuwe partnership met Tesla", aldus Sander Ouwerkerk, de ceo van The New Motion. "Model S is een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke auto die elektrisch rijden gemakkelijk, aantrekkelijk en heel erg leuk maakt. Onze laadservices zijn hier een perfecte aanvulling op. Het maakt elektrisch rijden volledig zorgeloos voor de eindgebruiker."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Partnerovereenkomst tussen Tesla en The New Motion - Automobielmanagement.nl

Partnerovereenkomst tussen Tesla en The New Motion

Tesla Motors heeft een partnerschap gesloten met The New Motion, aanbieder van laadservices voor (onder andere) eigenaren van elektrische auto’s. Met deze samenwerking hebben de Model S-eigenaren in Nederland en België toegang tot het netwerk van publieke laadpunten.

Het netwerk van The New Motion is met ruim vijfduizend laadpunten het grootste en snelst groeiende netwerk van ev-laadpunten in Europa. Ook worden alle Model S-eigenaren voorzien van passende laadservices voor thuis en op kantoor waardoor zij veel elektrische kilometers kunnen maken. "Door de nieuwe samenwerking hebben onze klanten toegang tot een pakket waarbij een laadoplossing wordt aangeboden die geschikt is voor het op hoog vermogen laden van de Model S. Door deze samenwerking aan te gaan met The New Motion worden onze klanten voorzien van uitstekende laadoplossingen en services", vindt Peter Bardenfleth-Hansen, senior regional sales manager van Tesla. "Wij zijn erg trots op dit nieuwe partnership met Tesla", aldus Sander Ouwerkerk, de ceo van The New Motion. "Model S is een innovatieve en zeer gebruiksvriendelijke auto die elektrisch rijden gemakkelijk, aantrekkelijk en heel erg leuk maakt. Onze laadservices zijn hier een perfecte aanvulling op. Het maakt elektrisch rijden volledig zorgeloos voor de eindgebruiker."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding