Alle vestigingen Care Autoschade repareren duurzaam

Alle vestigingen van Care Autoschade zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.

De schadeketen wil zo een brug slaan naar de opdrachtgevers, zegt Hans Geitenbeek, Directeur Operations. "De stakeholders bij de stichting zijn leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars. Dat zijn ook onze klanten."

Volgens Geitenbeek betekent de aansluiting geen daadwerkelijke aanpassing in de bedrijfsvoering. "We werken immers al jaren aan het duurzaam inrichten van ons bedrijf." Dat gebeurt onder de noemer Care Green, resulterend in een afname van tot nu toe twintig procent op de CO2-uitstoot. In de komende weken verschijnen de bordjes van Stichting Duurzaam Repareren op alle 57 vestigingen van Care Autoschade.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Alle vestigingen Care Autoschade repareren duurzaam - Automobielmanagement.nl

Alle vestigingen Care Autoschade repareren duurzaam

Alle vestigingen van Care Autoschade zijn gecertificeerd door de stichting Duurzaam Repareren.

De schadeketen wil zo een brug slaan naar de opdrachtgevers, zegt Hans Geitenbeek, Directeur Operations. "De stakeholders bij de stichting zijn leasemaatschappijen, fleetowners en verzekeraars. Dat zijn ook onze klanten."

Volgens Geitenbeek betekent de aansluiting geen daadwerkelijke aanpassing in de bedrijfsvoering. "We werken immers al jaren aan het duurzaam inrichten van ons bedrijf." Dat gebeurt onder de noemer Care Green, resulterend in een afname van tot nu toe twintig procent op de CO2-uitstoot. In de komende weken verschijnen de bordjes van Stichting Duurzaam Repareren op alle 57 vestigingen van Care Autoschade.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding