Audi jubileumestafette LeasePlan verbruikt 7,44 liter

Vijf weken na de start is de Jubileumestafette (50 jaar LeasePlan) tot een succesvol einde gebracht. Ter gelegenheid van het jubileum reden 25 internationale teams van medewerkers in 25 dagen in estafettevorm langs alle Europese LeasePlan-vestigingen, in totaal 19.142 kilometer.

De 55 deelnemende chauffeurs zijn uitgedaagd om tijdens de rit zo min mogelijk brandstof te verbruiken. Maandagmiddag 7 oktober arriveerde de oranjegekleurde jubileumauto bij het hoofdkantoor van LeasePlan Corporation in Almere. Om op het vlak van brandstofverbruik meer ervaring op te doen en gericht advies te kunnen geven aan klanten, organiseerde de leasemaatschappij deze jubileumestafette. Er werd in dit geval bewust gekozen voor een benzineauto, omdat dit type wereldwijd en ook in Nederland het meest gebruikt wordt binnen de zakelijke markt. Gemiddeld verbruikten de deelnemende teams 7,44 liter per 100 kilometer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Audi jubileumestafette LeasePlan verbruikt 7,44 liter - Automobielmanagement.nl

Audi jubileumestafette LeasePlan verbruikt 7,44 liter

Vijf weken na de start is de Jubileumestafette (50 jaar LeasePlan) tot een succesvol einde gebracht. Ter gelegenheid van het jubileum reden 25 internationale teams van medewerkers in 25 dagen in estafettevorm langs alle Europese LeasePlan-vestigingen, in totaal 19.142 kilometer.

De 55 deelnemende chauffeurs zijn uitgedaagd om tijdens de rit zo min mogelijk brandstof te verbruiken. Maandagmiddag 7 oktober arriveerde de oranjegekleurde jubileumauto bij het hoofdkantoor van LeasePlan Corporation in Almere. Om op het vlak van brandstofverbruik meer ervaring op te doen en gericht advies te kunnen geven aan klanten, organiseerde de leasemaatschappij deze jubileumestafette. Er werd in dit geval bewust gekozen voor een benzineauto, omdat dit type wereldwijd en ook in Nederland het meest gebruikt wordt binnen de zakelijke markt. Gemiddeld verbruikten de deelnemende teams 7,44 liter per 100 kilometer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding