Certificaat Erkend Duurzaam voor Hyundai Cluistra

Hyundai-dealerbedrijf Cluistra in Nieuwegein is een officieel Erkend Duurzaam Autobedrijf. Cluistra krijgt het bijbehorende Bovag-certificaat overhandigd tijdens de Green Experience Days (29 en 30 november).

Het certificaat symboliseert dat Cluistra in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. "Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd", zegt mede-eigenaar Gert Cluistra. "Bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen, en gebruikte banden milieuvriendelijk afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We maken gebruik van groene stroom en gaan zuinig om met energie."

‘Duurzaam’ als werkgever betekent dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door hen goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Volgens de importeur volgen binnenkort meer Hyundai-dealers het voorbeeld van Cluistra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goed bezig Jan en Gert,
Gefeliciteerd.

Geplaatst door: Peter Raasveld op
Certificaat Erkend Duurzaam voor Hyundai Cluistra - Automobielmanagement.nl

Certificaat Erkend Duurzaam voor Hyundai Cluistra

Hyundai-dealerbedrijf Cluistra in Nieuwegein is een officieel Erkend Duurzaam Autobedrijf. Cluistra krijgt het bijbehorende Bovag-certificaat overhandigd tijdens de Green Experience Days (29 en 30 november).

Het certificaat symboliseert dat Cluistra in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. "Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd", zegt mede-eigenaar Gert Cluistra. "Bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen, en gebruikte banden milieuvriendelijk afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We maken gebruik van groene stroom en gaan zuinig om met energie."

‘Duurzaam’ als werkgever betekent dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door hen goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden. Volgens de importeur volgen binnenkort meer Hyundai-dealers het voorbeeld van Cluistra.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Goed bezig Jan en Gert,
Gefeliciteerd.

Geplaatst door: Peter Raasveld op