20 elektrische BYD’s worden taxi in Londen

De komende weken zullen twintig elektrische BYD e6 taxi’s de straten van Londen trotseren. Onlangs kondigde de burgemeester van Londen aan dat alle nieuwe taxi’s vanaf 1 januari 2018 de mogelijkheid tot uitstootvrij rijden moeten hebben.

BYD en taxibedrijf Thriev laten er geen gras over groeien en werken samen om deze verandering zo spoedig mogelijk door te voeren. Thriev biedt betaalbare, uitstootvrije auto’s met chauffeur aan zakelijke en privégebruikers in Londen. Het bedrijf rolt een ev-programma uit, inclusief hun eigen snelladers, auto’s en systeem om de laadtijden zo efficiënt mogelijk in te plannen. Met de laders van BYD kan de e6 in slechts twee uur worden opgeladen. In eerste instantie wordt de e6-vloot geleased, maar de samenwerking tussen BYD en Thriev kan uitgroeien tot een ‘green city solution’: de overgang voor belangrijk openbaar en persoonlijk vervoer van benzine en diesel naar volledig elektrisch.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

20 elektrische BYD’s worden taxi in Londen - Automobielmanagement.nl

20 elektrische BYD’s worden taxi in Londen

De komende weken zullen twintig elektrische BYD e6 taxi’s de straten van Londen trotseren. Onlangs kondigde de burgemeester van Londen aan dat alle nieuwe taxi’s vanaf 1 januari 2018 de mogelijkheid tot uitstootvrij rijden moeten hebben.

BYD en taxibedrijf Thriev laten er geen gras over groeien en werken samen om deze verandering zo spoedig mogelijk door te voeren. Thriev biedt betaalbare, uitstootvrije auto’s met chauffeur aan zakelijke en privégebruikers in Londen. Het bedrijf rolt een ev-programma uit, inclusief hun eigen snelladers, auto’s en systeem om de laadtijden zo efficiënt mogelijk in te plannen. Met de laders van BYD kan de e6 in slechts twee uur worden opgeladen. In eerste instantie wordt de e6-vloot geleased, maar de samenwerking tussen BYD en Thriev kan uitgroeien tot een ‘green city solution’: de overgang voor belangrijk openbaar en persoonlijk vervoer van benzine en diesel naar volledig elektrisch.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding