Vincent van Gogh kiest Renault Zoe als dienstauto

De instelling voor geestelijke gezondheidszorg Vincent van Gogh koos voor de elektrische Renault Zoe voor de dienstreizen.

Vincent van Gogh, een aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg en een deel van Noord-Brabant, heeft twaalf nieuwe Renaults Zoe in gebruik genomen. De instelling is gestart met het project Maatschappelijk Verantwoorde Dienstreizen. In het kader hiervan gaan medewerkers van het FACT-team Horst en de poliklinische afdeling GGZ-reclassering met elektrische Renaults Zoe de wijk in. Ook gebruiken de bestuurders en stafmedewerkers van Vincent van Gogh voor hun reizen zo veel mogelijk deze elektrische auto’s. Men wil bijdragen aan een gezonder leefmilieu en bovendien de kosten beperken.

De Renault Zoe voldoet aan alle eisen die Vincent van Gogh heeft gesteld. De Zoe biedt de gunstige aanschafprijs, de grootste actieradius en het hoogste aantal kilometers per kilowattuur (9,5 km/kWh). Daardoor pakken de totale gebruikskosten het gunstigst uit van alle auto’s die zijn overwogen, aldus  Renault Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vincent van Gogh kiest Renault Zoe als dienstauto - Automobielmanagement.nl

Vincent van Gogh kiest Renault Zoe als dienstauto

De instelling voor geestelijke gezondheidszorg Vincent van Gogh koos voor de elektrische Renault Zoe voor de dienstreizen.

Vincent van Gogh, een aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in Noord- en Midden-Limburg en een deel van Noord-Brabant, heeft twaalf nieuwe Renaults Zoe in gebruik genomen. De instelling is gestart met het project Maatschappelijk Verantwoorde Dienstreizen. In het kader hiervan gaan medewerkers van het FACT-team Horst en de poliklinische afdeling GGZ-reclassering met elektrische Renaults Zoe de wijk in. Ook gebruiken de bestuurders en stafmedewerkers van Vincent van Gogh voor hun reizen zo veel mogelijk deze elektrische auto’s. Men wil bijdragen aan een gezonder leefmilieu en bovendien de kosten beperken.

De Renault Zoe voldoet aan alle eisen die Vincent van Gogh heeft gesteld. De Zoe biedt de gunstige aanschafprijs, de grootste actieradius en het hoogste aantal kilometers per kilowattuur (9,5 km/kWh). Daardoor pakken de totale gebruikskosten het gunstigst uit van alle auto’s die zijn overwogen, aldus  Renault Nederland.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding