Niet alleen de auto maar alle facetten rond het elektrisch rijden (laadfaciliteiten, subsidieregelingen etc.) worden meegenomen in een advies. Het EV-Centrum is een onafhankelijk platform dat voorziet in de behoefte naar voorlichting en beleving van elektrisch vervoer. De locatie nabij het station Rotterdam Centraal zal ook dienen als thuisbasis voor evenementen van Project A15.
Project A15 is een initiatief van Natuur & Milieu en Milieudefensie. Men wil van de A15 de eerste duurzame snelweg ter wereld maken. Het project A15 wordt mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij. De ambitie is dat in 2015 veertigduizend mensen over de A15 rijden in elektrische (deel)auto’s op lokaal opgewekte stroom uit zon en wind. De A15 is de drukke verkeersader die Rotterdam met het oosten van Nederland verbindt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding