In Indianapolis gaat Bolloré onder de naam BlueIndy de komende maanden een netwerk met 500 elektrische voertuigen en zo’n 200 stations met oplaadpunten realiseren. Dat is des te opmerkelijker omdat Indianapolis mede dankzij het befaamde racecircuit toch nog altijd de naam heeft een stad van  grote wagens met vooral veel vermogen te zijn. Topman Vincent Bolloré heeft het gemeentebestuur echter weten te overtuigen dat zijn deel-auto’s, die behalve in Parijs ook rondrijden in andere Franse steden als Lyon en Bordeaux, ook een uitstekend nieuw en vooral milieuvriendelijk vervoermiddel kunnen vormen voor de inwoners van haar stad. Zijn onderneming investeert zelf in ieder geval 35 miljoen dollar in het Amerikaanse avontuur. De autootjes zelf komen voorlopig uit de fabriek van Pininfarina in Turijn die daarvoor wel een deel van de batterijen aangeleverd krijgt uit Canada.