Hij begon er in 2010 als sales manager, was commercieel directeur en werd later operationeel directeur. Werner Ghitti neemt de leiding over van zijn pensioengerechtigde vader Gilberto Ghitti. Die was van 1 juni 2011 tot 1 augustus 2014 interim directeur en trad aan na het plotseling overlijden – in  2011 – van toenmalig algemeen directeur Wim Heijboer. Gilberto Ghitti zal vanuit de holding als commissaris betrokken blijven bij de organisatie.

Binnen het spectrum van elektrische mobiliteit legt Spijkstaal de focus op vier productgroepen: Trekkers & Platformwagens, Vrachtwagens & bestelwagens, Minibussen & People movers en Fietsen & Scooters. "Er liggen enorme kansen voor ons bedrijf met name op luchthavens en in de duurzame mobiliteitsmarkt", aldus Werner Ghitti.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding