Het onlangs geïntroduceerde Bag-in-Box-systeem voor motoroliën en smeermiddelen zorgt voor een forse afvalreductie en CO2-besparing. Smurfit Kappa, één van ’s werelds grootste fabrikanten van verpakkingmaterialen, maakt vrijdag (28 november) de winnaars bekend tijdens het Innovation & Sustainability Event in Rotterdam.
De awards worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die innoverend zijn op het gebied van verpakkingsontwerpen en -ontwikkelingen. Met het thema ‘Let’s invent together’ omarmen de awards het uitgangspunt dat verpakkingsontwerpen en -ontwikkelingen belangrijke elementen zijn van een echt zakelijk partnerschap tussen leverancier en klant. De awards zijn er voor vijf verschillende categorieën: consumentenverpakkingen, verpakkingen voor de detailhandel, industriële verpakkingen, displays en speciale toepassingen. KwikFit is genomineerd in de categorie industriële verpakkingen.

Paul van der Leer, Supply Chain Director bij KwikFit: "KwikFit en Mobil olie-importeur Den Hartog uit Groot-Ammers zijn de ontwikkelaars van dit concept. We zien in de nominatie een erkenning voor onze creativiteit en inzet voor het continue verbeteren van onze werkmethodes en het terugdringen van afval."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding