AutoBinck neemt strategisch belang in The New Motion

AutoBinck neemt een substantieel belang in The New Motion. De stap luidt tevens de start in van een nieuwe divisie, genaamd Smart Mobility. Hierin bundelt AutoBinck haar initiatieven gericht op innovaties in de wereld van mobiliteit.

The New Motion biedt laaddiensten voor elektrische auto’s. Beide partijen zien de deelname als het begin van een langdurende strategische samenwerking, zegt AutoBinck-CEO Paul Zekhuis. "Binnen de mobiliteitsbranche doen zich momenteel tal van nieuwe ontwikkelingen voor. Een ervan is die van elektrische mobiliteit met bijbehorende laadinfrastructuur. Onze investering in The New Motion is een belangrijke eerste stap om daarbij aan te sluiten."

Met de deelneming van AutoBinck krijgt The New Motion een financiële impuls voor verdere expansie. Daarnaast kan de internationale uitbreiding worden versneld door gebruikmaking van het uitgebreide Europese netwerk van AutoBinck.

AutoBinck is actief in acht Europese landen. De groep telt vijftig werkmaatschappijen, verdeeld over vier divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Parts & Accessoires en Smart Mobility. De jaaromzet bedraagt zo’n 1 miljard euro. Met The New Motion laadpas hebben klanten toegang tot een internationaal netwerk van twintigduizend publiek toegankelijke laadpunten.

AutoBinck neemt strategisch belang in The New Motion - Automobielmanagement.nl

AutoBinck neemt strategisch belang in The New Motion

AutoBinck neemt een substantieel belang in The New Motion. De stap luidt tevens de start in van een nieuwe divisie, genaamd Smart Mobility. Hierin bundelt AutoBinck haar initiatieven gericht op innovaties in de wereld van mobiliteit.

The New Motion biedt laaddiensten voor elektrische auto’s. Beide partijen zien de deelname als het begin van een langdurende strategische samenwerking, zegt AutoBinck-CEO Paul Zekhuis. "Binnen de mobiliteitsbranche doen zich momenteel tal van nieuwe ontwikkelingen voor. Een ervan is die van elektrische mobiliteit met bijbehorende laadinfrastructuur. Onze investering in The New Motion is een belangrijke eerste stap om daarbij aan te sluiten."

Met de deelneming van AutoBinck krijgt The New Motion een financiële impuls voor verdere expansie. Daarnaast kan de internationale uitbreiding worden versneld door gebruikmaking van het uitgebreide Europese netwerk van AutoBinck.

AutoBinck is actief in acht Europese landen. De groep telt vijftig werkmaatschappijen, verdeeld over vier divisies: Car Distribution & Retail, Leasing & Finance, Parts & Accessoires en Smart Mobility. De jaaromzet bedraagt zo’n 1 miljard euro. Met The New Motion laadpas hebben klanten toegang tot een internationaal netwerk van twintigduizend publiek toegankelijke laadpunten.