Eerste Twentse omgebouwde elektrische auto krijgt navolging

Henk Meijerink, hoofd Bedrijfsbureau Twente Milieu, ontving uit handen van Frank ten Dam, directeur AutoService Stepelo, de sleutel van de eerste Twentse benzine- en aardgasvoertuig die omgebouwd is naar een elektrisch voertuig. Twente Milieu is voornemens om in de toekomst meer voertuigen om te laten bouwen.

Het gaat om een elfjarige Fiat Doblo. De auto liep inmiddels 150 duizend kilometer op benzine/aardgas en gaat nu verder als elektrische auto. De ombouw is uitgevoerd door AutoService Stepelo te Haaksbergen in samenwerking met studenten autotechniek  van het  ROC van Twente in Almelo. Binnen het project Lean & Green van Twente Milieu is dit een goed en duurzaam alternatief voor de vervanging van de Fiat bestelwagen.

De ombouw van de eerste omgebouwde elektrische auto is een resultaat van een goede regionale samenwerking. Studenten autotechniek van ROC van Twente leverden een actieve en waardevolle bijdrage aan het project. Voor het ROC van Twente is dit een goed voorbeeld van een partnerschap die verder gaat dan alleen opleiden. Er vindt uitwisseling plaats tussen regionale bedrijven, docenten en studenten om de aansluiting tussen het onderwijs en de praktijk te verbeteren. AutoService Stepelo anticipeerde met dit project op innovatieve ontwikkelingen in de branche, waardoor het expertiselevel van haar medewerkers is verhoogd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

samen werken ipv concurreren dat is de toekomst.veel succes.

Geplaatst door: P de Jong op
Eerste Twentse omgebouwde elektrische auto krijgt navolging - Automobielmanagement.nl

Eerste Twentse omgebouwde elektrische auto krijgt navolging

Henk Meijerink, hoofd Bedrijfsbureau Twente Milieu, ontving uit handen van Frank ten Dam, directeur AutoService Stepelo, de sleutel van de eerste Twentse benzine- en aardgasvoertuig die omgebouwd is naar een elektrisch voertuig. Twente Milieu is voornemens om in de toekomst meer voertuigen om te laten bouwen.

Het gaat om een elfjarige Fiat Doblo. De auto liep inmiddels 150 duizend kilometer op benzine/aardgas en gaat nu verder als elektrische auto. De ombouw is uitgevoerd door AutoService Stepelo te Haaksbergen in samenwerking met studenten autotechniek  van het  ROC van Twente in Almelo. Binnen het project Lean & Green van Twente Milieu is dit een goed en duurzaam alternatief voor de vervanging van de Fiat bestelwagen.

De ombouw van de eerste omgebouwde elektrische auto is een resultaat van een goede regionale samenwerking. Studenten autotechniek van ROC van Twente leverden een actieve en waardevolle bijdrage aan het project. Voor het ROC van Twente is dit een goed voorbeeld van een partnerschap die verder gaat dan alleen opleiden. Er vindt uitwisseling plaats tussen regionale bedrijven, docenten en studenten om de aansluiting tussen het onderwijs en de praktijk te verbeteren. AutoService Stepelo anticipeerde met dit project op innovatieve ontwikkelingen in de branche, waardoor het expertiselevel van haar medewerkers is verhoogd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

samen werken ipv concurreren dat is de toekomst.veel succes.

Geplaatst door: P de Jong op