Bosch Car Service bedrijven Erkend Duurzaam

Alle 385 bedrijven van het Bosch Car Service netwerk zijn vanaf december 2015 gecertificeerd volgens het keurmerk Erkend Duurzaam.

De samenwerking werd in april dit jaar ondertekend. Sinds die tijd heeft ruim een kwart van de Bosch Car Service bedrijven via het online portal van Erkend Duurzaam een scan doorlopen. Doelstelling is dat de komende drie jaar bij alle BCS-bedrijven een duurzaamheidsscan ondergaan. Erkend Duurzaam geeft een groepscertificering alleen af wanneer een concern en daarmee alle betreffende bedrijven daarbinnen voldoen aan de normen. Daarna vindt steekproefsgewijze controle plaats.

De scan moet ondernemers helpen om duurzaamheid inzichtelijk te krijgen, de interne bedrijfsvoering te verbeteren en de in- en externe communicatie over duurzaamheid op te starten of aan te scherpen. Erkend Duurzaam is een keurmerk voor en door de automotive branche, ontwikkeld door Bovag en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Doel is een aantoonbare besparing te bereiken op afval- en energiekosten. Meer dan vijftienhonderd bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij het keurmerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bosch Car Service bedrijven Erkend Duurzaam - Automobielmanagement.nl

Bosch Car Service bedrijven Erkend Duurzaam

Alle 385 bedrijven van het Bosch Car Service netwerk zijn vanaf december 2015 gecertificeerd volgens het keurmerk Erkend Duurzaam.

De samenwerking werd in april dit jaar ondertekend. Sinds die tijd heeft ruim een kwart van de Bosch Car Service bedrijven via het online portal van Erkend Duurzaam een scan doorlopen. Doelstelling is dat de komende drie jaar bij alle BCS-bedrijven een duurzaamheidsscan ondergaan. Erkend Duurzaam geeft een groepscertificering alleen af wanneer een concern en daarmee alle betreffende bedrijven daarbinnen voldoen aan de normen. Daarna vindt steekproefsgewijze controle plaats.

De scan moet ondernemers helpen om duurzaamheid inzichtelijk te krijgen, de interne bedrijfsvoering te verbeteren en de in- en externe communicatie over duurzaamheid op te starten of aan te scherpen. Erkend Duurzaam is een keurmerk voor en door de automotive branche, ontwikkeld door Bovag en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Doel is een aantoonbare besparing te bereiken op afval- en energiekosten. Meer dan vijftienhonderd bedrijven zijn inmiddels aangesloten bij het keurmerk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding