Fastned breidt samenwerking met Nissan uit

Fastned en Nissan versterken hun samenwerking. Bij iedere nieuwe Nissan Leaf en e-NV200 wordt nu standaard vier jaar gratis snelladen bij het netwerk van Fastned meegeleverd.

Fastned heeft inmiddels een netwerk van vijftig snellaadstations. In de toekomst kunnen de Nissan-rijders ook gebruikmaken van Fastned-stations binnen steden en in het buitenland. Ceo Michiel Langezaal van Fastned: "Met een abonnement bij ons kunnen elektrische rijders nu al door heel Nederland gratis en snel laden –  en straks ook door heel Europa. Schoon elektrisch rijden wordt door deze samenwerking niet alleen erg voordelig, het maakt een elektrische auto ook bereikbaar voor mensen zonder eigen oplaadpunt."
Het gratis laden bij Fastned is onderdeel van het Nissan e-Vier pakket dat standaard wordt meegeleverd met iedere Nissan Leaf en e-NV200. Behalve vier jaar gratis snelladen biedt dit pakket ook vier jaar vervangend vervoer voor tijdens de vakantie, vier jaar gratis onderhoud en een gratis oplaadpunt aan huis of op het werk. Een volelektrische auto kent een bijtelling van vier procent en is vrijgesteld van wegenbelasting.

De Fastned-organisatie bouwt aan een netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto’s binnen twintig minuten kunnen opladen. Fastned is begonnen met de bouw van stations langs de snelweg in Nederland maar richt zich inmiddels ook op stedelijke locaties en locaties in omringende landen. Hiermee wil Fastned de elektrische rijder de vrijheid geven om straks door heel Europa te rijden. Momenteel zijn er in Nederland vijftig snellaadstations operationeel en Fastned claimt één station per week op te leveren. Daarmee neemt het aantal stations snel toe. De realisatie van een netwerk van snellaadstations door Fastned speelt in op de snelle ontwikkeling van elektrisch rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Fastned breidt samenwerking met Nissan uit - Automobielmanagement.nl

Fastned breidt samenwerking met Nissan uit

Fastned en Nissan versterken hun samenwerking. Bij iedere nieuwe Nissan Leaf en e-NV200 wordt nu standaard vier jaar gratis snelladen bij het netwerk van Fastned meegeleverd.

Fastned heeft inmiddels een netwerk van vijftig snellaadstations. In de toekomst kunnen de Nissan-rijders ook gebruikmaken van Fastned-stations binnen steden en in het buitenland. Ceo Michiel Langezaal van Fastned: "Met een abonnement bij ons kunnen elektrische rijders nu al door heel Nederland gratis en snel laden –  en straks ook door heel Europa. Schoon elektrisch rijden wordt door deze samenwerking niet alleen erg voordelig, het maakt een elektrische auto ook bereikbaar voor mensen zonder eigen oplaadpunt."
Het gratis laden bij Fastned is onderdeel van het Nissan e-Vier pakket dat standaard wordt meegeleverd met iedere Nissan Leaf en e-NV200. Behalve vier jaar gratis snelladen biedt dit pakket ook vier jaar vervangend vervoer voor tijdens de vakantie, vier jaar gratis onderhoud en een gratis oplaadpunt aan huis of op het werk. Een volelektrische auto kent een bijtelling van vier procent en is vrijgesteld van wegenbelasting.

De Fastned-organisatie bouwt aan een netwerk van snellaadstations waar alle elektrische auto’s binnen twintig minuten kunnen opladen. Fastned is begonnen met de bouw van stations langs de snelweg in Nederland maar richt zich inmiddels ook op stedelijke locaties en locaties in omringende landen. Hiermee wil Fastned de elektrische rijder de vrijheid geven om straks door heel Europa te rijden. Momenteel zijn er in Nederland vijftig snellaadstations operationeel en Fastned claimt één station per week op te leveren. Daarmee neemt het aantal stations snel toe. De realisatie van een netwerk van snellaadstations door Fastned speelt in op de snelle ontwikkeling van elektrisch rijden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding