Snel meer oplaadpunten in Frankrijk

Het Franse installatiebedrijf Proxiserve heeft de mijlpaal van 25.000 oplaadpunten voor elektrische voertuigen overschreden. Proxiserve realiseert de laadinstallaties zowel bij eengezinswoningen als bij flatgebouwen en kan in het laatste geval ook de daarvoor beschikbare subsidie verzorgen.

Snel meer oplaadpunten in Frankrijk

Het Franse bedrijf, dat ook ander elektrisch installatiewerk, loodgietersdiensten en dergelijke biedt, zegt dat het momenteel rond de duizend opdrachten per maand ontvangt om nieuwe laadpunten neer te zetten. Proxiserve werkt daarbij ook nauw samen met autofabrikanten die elektrische modellen leveren, waaronder Renault, Nissan, PSA en Volkswagen. Recent is ook weer een samenwerkingscontract getekend met Kia.
Volgens de laatste gegevens van de Franse organisatie van autofabrikanten CCFA was in het eerste kwartaal van dit jaar 1,37 procent van de nieuw verkochte personenauto’s elektrisch. In totaal zijn er in deze periode in Frankrijk 7.400 vol-elektrische auto’s verkocht, dat is 1.400 meer dan een jaar eerder. Daarbij komen in dit eerste kwartaal nog 3,93 procent hybride auto’s waarvan 0,36 procent plug-in hybrides.

Snel meer oplaadpunten in Frankrijk - Automobielmanagement.nl

Snel meer oplaadpunten in Frankrijk

Het Franse installatiebedrijf Proxiserve heeft de mijlpaal van 25.000 oplaadpunten voor elektrische voertuigen overschreden. Proxiserve realiseert de laadinstallaties zowel bij eengezinswoningen als bij flatgebouwen en kan in het laatste geval ook de daarvoor beschikbare subsidie verzorgen.

Snel meer oplaadpunten in Frankrijk

Het Franse bedrijf, dat ook ander elektrisch installatiewerk, loodgietersdiensten en dergelijke biedt, zegt dat het momenteel rond de duizend opdrachten per maand ontvangt om nieuwe laadpunten neer te zetten. Proxiserve werkt daarbij ook nauw samen met autofabrikanten die elektrische modellen leveren, waaronder Renault, Nissan, PSA en Volkswagen. Recent is ook weer een samenwerkingscontract getekend met Kia.
Volgens de laatste gegevens van de Franse organisatie van autofabrikanten CCFA was in het eerste kwartaal van dit jaar 1,37 procent van de nieuw verkochte personenauto’s elektrisch. In totaal zijn er in deze periode in Frankrijk 7.400 vol-elektrische auto’s verkocht, dat is 1.400 meer dan een jaar eerder. Daarbij komen in dit eerste kwartaal nog 3,93 procent hybride auto’s waarvan 0,36 procent plug-in hybrides.