Musk draait weer: toch gratis opladen Tesla

Elon Musk is weer eens van gedachten veranderd: kopers van een Tesla Model S of Model X mogen die auto toch gratis opladen bij één van de superchargers van Tesla zelf.

De EV-fabrikant kondigde begin dit jaar aan dat kopers van die auto’s voortaan niet meer onbeperkt gratis konden opladen maar bij aankoop 400 kW ofwel zo’n 1.600 kilometer ‘tegoed’ kregen. Voor wat ze daarna nodig hadden, zouden ze dan gewoon moeten betalen. Maar Musk geeft nu alle klanten van dit jaar toch weer onbeperkt gratis superchargen kado.

De topman van Tesla reageert daarmee vooral op klachten van z’n klanten. Niet alleen waren die ontevreden over de regeling zelf, maar Tesla wreef extra zout in de wonden door hen de kans te geven maximaal vijf kennissen en vrienden te noemen die niet alleen 1.000 dollar korting op een Model S of Model X konden krijgen maar óók gratis opladen. Dat heeft tot zoveel frustratie geleid dat Musk weer snel op zijn schreden is teruggekeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Musk draait weer: toch gratis opladen Tesla - Automobielmanagement.nl

Musk draait weer: toch gratis opladen Tesla

Elon Musk is weer eens van gedachten veranderd: kopers van een Tesla Model S of Model X mogen die auto toch gratis opladen bij één van de superchargers van Tesla zelf.

De EV-fabrikant kondigde begin dit jaar aan dat kopers van die auto’s voortaan niet meer onbeperkt gratis konden opladen maar bij aankoop 400 kW ofwel zo’n 1.600 kilometer ‘tegoed’ kregen. Voor wat ze daarna nodig hadden, zouden ze dan gewoon moeten betalen. Maar Musk geeft nu alle klanten van dit jaar toch weer onbeperkt gratis superchargen kado.

De topman van Tesla reageert daarmee vooral op klachten van z’n klanten. Niet alleen waren die ontevreden over de regeling zelf, maar Tesla wreef extra zout in de wonden door hen de kans te geven maximaal vijf kennissen en vrienden te noemen die niet alleen 1.000 dollar korting op een Model S of Model X konden krijgen maar óók gratis opladen. Dat heeft tot zoveel frustratie geleid dat Musk weer snel op zijn schreden is teruggekeerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding