Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017

Lakleverancier Roberlo is de winnaar van de Dave Bebelaar Award 2017. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens jaarlijkse BBQ die in het teken stond van het vijfjarig bestaan ven de stichting Duurzaam Repareren op donderdag 29 juni, in Bataviastad in Lelystad.

Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017

Vital

Roberlo Nedrland BV won de award met haar styreenvrije plamuur Vital. Accountmanager Ben de Hoog zei in een toelichting: "Door de eliminatie van styreen, dat in alle huidige autoreparatieplamuren zit om de droogtijd te bekorten, wordt een significante bijdrage geleverd aan gezondheid en milieu-aspecten. Dit is ons eerste styreenvrije product. Wij streven ernaar dat al onze producten styreenvrij worden."
 

5 genomineerden

In Lelystad stelden alle vijf genomineerden voor de Dave Bebelaar Award 2017 zich voor met een promotiefilm en een pitch van maximaal 1 minuut. Na het tonen van de vijf promotiefilmpjes konden de aanwezigen hun stem uitbrengen. De winnaar werd tijdens het avondprogramma door Harry Filon en Angelica Gravendijk bekend gemaakt: "Het was een nipte overwining; met 1 extra stem heeft Roberlo gewonnen." 

De vier andere genomineerden voor de Dave Bebelaar Award 2017 waren:
* Allround Automotive Solutions (AAS) met Het platform ‘Goed doen, doet goed!’
* Boa Nova Retai Group met haar verpakkingen van natuurlijke grondstoffen zoals mais en suikerriet
* Makra Nederland met haar hooggeconcentreerde reinigingschemie
* Transscope Voertuigsystemen met Wagenparkbeheer 2.0 voor 10 a 20% bezuiniging op het verbruik van voertuigen.

Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017 - Automobielmanagement.nl

Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017

Lakleverancier Roberlo is de winnaar van de Dave Bebelaar Award 2017. De uitslag werd bekend gemaakt tijdens jaarlijkse BBQ die in het teken stond van het vijfjarig bestaan ven de stichting Duurzaam Repareren op donderdag 29 juni, in Bataviastad in Lelystad.

Roberlo wint Dave Bebelaar Award 2017

Vital

Roberlo Nedrland BV won de award met haar styreenvrije plamuur Vital. Accountmanager Ben de Hoog zei in een toelichting: "Door de eliminatie van styreen, dat in alle huidige autoreparatieplamuren zit om de droogtijd te bekorten, wordt een significante bijdrage geleverd aan gezondheid en milieu-aspecten. Dit is ons eerste styreenvrije product. Wij streven ernaar dat al onze producten styreenvrij worden."
 

5 genomineerden

In Lelystad stelden alle vijf genomineerden voor de Dave Bebelaar Award 2017 zich voor met een promotiefilm en een pitch van maximaal 1 minuut. Na het tonen van de vijf promotiefilmpjes konden de aanwezigen hun stem uitbrengen. De winnaar werd tijdens het avondprogramma door Harry Filon en Angelica Gravendijk bekend gemaakt: "Het was een nipte overwining; met 1 extra stem heeft Roberlo gewonnen." 

De vier andere genomineerden voor de Dave Bebelaar Award 2017 waren:
* Allround Automotive Solutions (AAS) met Het platform ‘Goed doen, doet goed!’
* Boa Nova Retai Group met haar verpakkingen van natuurlijke grondstoffen zoals mais en suikerriet
* Makra Nederland met haar hooggeconcentreerde reinigingschemie
* Transscope Voertuigsystemen met Wagenparkbeheer 2.0 voor 10 a 20% bezuiniging op het verbruik van voertuigen.