Nissan beloont fiets-energie

Nissan biedt deelnemers aan het DinamoBike project in Rome, waarbij mensen schone energie opwekken door op speciale fietsen te rijden, met een korting op een nieuwe LEAF en ook nog eens twee jaar gratis opladen van die elektrische auto.

Wie voor het aanbod in aanmerking wil komen, hoeft bij de dealer alleen maar aan te tonen dat hij/zij schone energie uit het Circolo Paolo Rosi Sportcentrum heeft gebruikt. De ‘schone energie fietsers’ krijgen daarnaast ook een gratis ritje in een Nissan LEAF Shuttle naar het centrum van Rome. Het project in Rome, dat tot juli volgend jaar loopt, volgt op het Nissan Electric Café in Parijs, een pop-up café om te vieren dat de eigenaren van LEAF’s gezamenlijk meer dan drie miljard kilometers hebben afgelegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan beloont fiets-energie - Automobielmanagement.nl

Nissan beloont fiets-energie

Nissan biedt deelnemers aan het DinamoBike project in Rome, waarbij mensen schone energie opwekken door op speciale fietsen te rijden, met een korting op een nieuwe LEAF en ook nog eens twee jaar gratis opladen van die elektrische auto.

Wie voor het aanbod in aanmerking wil komen, hoeft bij de dealer alleen maar aan te tonen dat hij/zij schone energie uit het Circolo Paolo Rosi Sportcentrum heeft gebruikt. De ‘schone energie fietsers’ krijgen daarnaast ook een gratis ritje in een Nissan LEAF Shuttle naar het centrum van Rome. Het project in Rome, dat tot juli volgend jaar loopt, volgt op het Nissan Electric Café in Parijs, een pop-up café om te vieren dat de eigenaren van LEAF’s gezamenlijk meer dan drie miljard kilometers hebben afgelegd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding