Met de slooppremies wil Volkswagen het gebruik van de nieuwste generatie auto’s met de modernste en schonere technologie aanmoedigen. Voor elektrische modellen en auto’s die kunnen rijden op CNG gelden extra hoge premies. De slooppremies, die gelden voor oude EU1 t/m EU4 diesels van alle merken, kunnen oplopen tot € 7.000.

Om in aanmerking te komen voor een slooppremie, dient de in te ruilen EU1 t/m EU4 dieselauto tenminste zes maanden op naam van de eigenaar te staan. De slooppremies gelden niet in combinatie met andere lopende acties. De ingeruilde auto wordt gesloopt, waarbij de Volkswagen-dealer zorgt voor de afwikkeling. De actie loopt tot en met 28 december 2017. 

Private lease

De slooppremies kunnen ook worden gebruikt als korting op het leasetarief bij private lease. Hiermee biedt Volkswagen de mogelijkheid om voor een gereduceerd maandtarief een nieuwe auto met schonere technologie te leasen.

De regeling geldt voor de merken Volkswagen, Seat, Skoda en Audi.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding