LeasePlan levert laadpunt thuis en op werk

LeasePlan gaat samen met de aanbieder van laadoplossingen Allego voor de gebruikers van elektrische lease-auto’s eigen laadpunten thuis en op het werk verzorgen.

LeasePlan levert laadpunt thuis en op werk

De laadpalen worden geleverd door Alfen dat ook de service voor Allego verder verzorgt. De nieuwe dienst wordt tegelijk uitgerold in acht Europese landen, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zweden. CCO Richard Jongsma van Alfen stelt: "De combinatie van onze laadtechnologie en Allego’s diepe kennis van e-mobility en haar EV Cloud Services Platform maken een grootschalige uitrol van laadinfrastructuur in Europa mogelijk. Wij zijn dan ook trots op deze verdere uitbreiding van onze samenwerking". Het in Almere gevestigde Alfen is sinds enkele maanden genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs maar al sinds 1937 actief op het gebied van de distributie van elektriciteit.

LeasePlan levert laadpunt thuis en op werk - Automobielmanagement.nl

LeasePlan levert laadpunt thuis en op werk

LeasePlan gaat samen met de aanbieder van laadoplossingen Allego voor de gebruikers van elektrische lease-auto’s eigen laadpunten thuis en op het werk verzorgen.

LeasePlan levert laadpunt thuis en op werk

De laadpalen worden geleverd door Alfen dat ook de service voor Allego verder verzorgt. De nieuwe dienst wordt tegelijk uitgerold in acht Europese landen, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal en Zweden. CCO Richard Jongsma van Alfen stelt: "De combinatie van onze laadtechnologie en Allego’s diepe kennis van e-mobility en haar EV Cloud Services Platform maken een grootschalige uitrol van laadinfrastructuur in Europa mogelijk. Wij zijn dan ook trots op deze verdere uitbreiding van onze samenwerking". Het in Almere gevestigde Alfen is sinds enkele maanden genoteerd aan de Amsterdamse effectenbeurs maar al sinds 1937 actief op het gebied van de distributie van elektriciteit.