EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden

In deze nieuwe app is alle praktische informatie verzameld over het kiezen en rijden van een elektrische auto. Van laadpas tot actieradius in de praktijk en van fiscale regels tot rijden in het buitenland: het is allemaal te vinden in de EV App.

EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden

De EV App is een onafhankelijke en gratis wegwijzer ontwikkeld door E-Division, een adviesbureau dat zich volledig richt op elektrisch autorijden. Met de app kunnen EV-kopers en -rijders snel correcte informatie vinden.

EV Helpdesk: binnen 24 uur antwoord

Eén van de handige features in de app is de EV Helpdesk. Dit is een initiatief van E-Division in samenwerking met de Vereniging Elektrisch Rijders. De EV Helpdesk geeft leden van de Vereniging Elektrische Rijders binnen 24 uur een antwoord op alle vragen over elektrisch rijden. Zowel de EV App als de bijbehorende EV Helpdesk zijn gratis.

De nieuwe app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Meer info en downloaden: www.evapp.eu

EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden - Automobielmanagement.nl

EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden

In deze nieuwe app is alle praktische informatie verzameld over het kiezen en rijden van een elektrische auto. Van laadpas tot actieradius in de praktijk en van fiscale regels tot rijden in het buitenland: het is allemaal te vinden in de EV App.

EV App geeft antwoord op vragen over elektrisch rijden

De EV App is een onafhankelijke en gratis wegwijzer ontwikkeld door E-Division, een adviesbureau dat zich volledig richt op elektrisch autorijden. Met de app kunnen EV-kopers en -rijders snel correcte informatie vinden.

EV Helpdesk: binnen 24 uur antwoord

Eén van de handige features in de app is de EV Helpdesk. Dit is een initiatief van E-Division in samenwerking met de Vereniging Elektrisch Rijders. De EV Helpdesk geeft leden van de Vereniging Elektrische Rijders binnen 24 uur een antwoord op alle vragen over elektrisch rijden. Zowel de EV App als de bijbehorende EV Helpdesk zijn gratis.

De nieuwe app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten. Meer info en downloaden: www.evapp.eu