Renault stapt in deelautoproject Amsterdam

Renault gaat tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar.

renault

Renault gaat tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar. 

 

De auto’s worden geplaatst bij onder meer bij OV-stations, maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De ambitie is om tevens autodeelprojecten uit te rollen in andere grote steden in Nederland. Renault anticipeert hiermee ‘op de behoefte aan flexibele mobiliteit van Amsterdammers voor zowel ritten in de zakelijke sfeer als privé’.  

 

Renault is in Europa naar eigen zeggen de grootste aanbieder van electrische carshare-auto’s met inmiddels 5.000 Renault ZOE deelauto’s in acht andere grote steden in Europa, waaronder Parijs en Madrid. 

Renault stapt in deelautoproject Amsterdam - Automobielmanagement.nl

Renault stapt in deelautoproject Amsterdam

Renault gaat tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar.

renault

Renault gaat tweehonderd exemplaren van de elektrische ZOE leveren voor een nieuw 100% elektrisch deelautoproject in Amsterdam. De deelauto’s zijn vanaf medio januari 2019 door heel Amsterdam beschikbaar. 

 

De auto’s worden geplaatst bij onder meer bij OV-stations, maar kunnen overal binnen de parkeerzone in Amsterdam achtergelaten worden door gebruikers. De ambitie is om tevens autodeelprojecten uit te rollen in andere grote steden in Nederland. Renault anticipeert hiermee ‘op de behoefte aan flexibele mobiliteit van Amsterdammers voor zowel ritten in de zakelijke sfeer als privé’.  

 

Renault is in Europa naar eigen zeggen de grootste aanbieder van electrische carshare-auto’s met inmiddels 5.000 Renault ZOE deelauto’s in acht andere grote steden in Europa, waaronder Parijs en Madrid.