James Bond racet milieuvriendelijk rond in elektrische Aston Martin

James Bond gaat in de komende 25e 007-film rondrijden in een elektrische Aston Martin Rapide E. Van die EV met een prijskaartje van bijna drie ton bouwt het iconische Britse merk er niet meer dan 155.

De eerste concessie van Bond aan de klimaatverandering is een idee van regisseur Cary Joji Fukunaga die bekend staat als wat de Engelsen noemen een ‘tree hugger’. Bond, alias Daniel Craig, moet natuurlijk niet té politiek-correct worden maar een elektrische auto kan er net mee door, aldus het team achter de succesvolle films. De Britse meesterspion rijdt al sinds 1964 Aston Martin, toendertijd een DB5 met Sean Connery achter het stuur. De opnamen voor de 25e editie moeten volgende maand beginnen. Wanneer de film in de bioscoop komt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

James Bond racet milieuvriendelijk rond in elektrische Aston Martin - Automobielmanagement.nl

James Bond racet milieuvriendelijk rond in elektrische Aston Martin

James Bond gaat in de komende 25e 007-film rondrijden in een elektrische Aston Martin Rapide E. Van die EV met een prijskaartje van bijna drie ton bouwt het iconische Britse merk er niet meer dan 155.

De eerste concessie van Bond aan de klimaatverandering is een idee van regisseur Cary Joji Fukunaga die bekend staat als wat de Engelsen noemen een ‘tree hugger’. Bond, alias Daniel Craig, moet natuurlijk niet té politiek-correct worden maar een elektrische auto kan er net mee door, aldus het team achter de succesvolle films. De Britse meesterspion rijdt al sinds 1964 Aston Martin, toendertijd een DB5 met Sean Connery achter het stuur. De opnamen voor de 25e editie moeten volgende maand beginnen. Wanneer de film in de bioscoop komt is nog niet bekend.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding