Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl organiseren op 6 en 7 november bij Expo Houten het nieuwe evenement GreenFleet Event 2019.

Het GreenFleet Event brengt de autobranche en brandstofleveranciers samen om het antwoord te vinden op de vraag: wordt het tanken of laden? Benzine wordt nu gezien als transitiebrandstof op weg naar een elektrische toekomst. De verwachting is dat waterstof hierin een belangrijke rol gaat spelen. Maar hoe groot wordt die rol? Kies je nu als wagenparkbeheerder voor de EV of zet je toch in op waterstof?

Op deze vragen en nog veel meer zullen verschillende experts antwoord geven. Zij schetsen een toekomstvisie die u helpt gefundeerde keuzes te maken voor de toekomst.

GreenFleet Event 2019 is hét evenement voor wagenparkbeheerders, mobiliteitsmanagers, auto-importeurs en aanbieders van brandstoffen en laadpalen! Het event staat volledig in het teken van de keuzes die leaserijders, leasemaatschappijen, automerken en brandstofmaatschappijen moeten maken, nu en in de toekomst.

GreenFleet Event 2019 vindt gelijktijdig plaats met de Tankstation Vakbeurs, de grootste vakbeurs in de Benelux voor oliemaatschappijen, tankstations en leveranciers van brandstoffen en laadpalen.

Aanmelden
Op de website vindt u alle informatie over het Expo Forum, workshops, het congres en al die andere redenen om er op 6 en 7 november bij te zijn in Houten! Via deze link kunt u zich inschrijven voor deelname. Met het toegangsbewijs kunt u op beide dagen ook de Tankstation Vakbeurs bezoeken.

Heeft u interesse in sponsoring van het evenement of wilt u een betaalbare all in standplek op GreenFleet Event, neem dan contact met ons op!