Jeep gaat aan de stekker

Traditiemerk Jeep heeft de Renegade en de Compass als eerste modellen geëlektrificeerd. Jeep claimt dat er vijftig kilometer volledig elektrisch kan worden gereden. ‘Dat zijn de meeste stadsritten’, aldus de importeur.

De gemiddelde uitstoot komt neer op 50 g/km. Daarbij heeft de aandrijving van de gecombineerde brandstof en elektrische motor 240 pk ter beschikking. De eerste modellen zullen deze zomer in Nederland beschikbaar zijn. De auto’s worden standaard geleverd met vijf jaar garantie voor de auto en acht jaar garantie op de batterij. De Renegade 4xe First Edition is leverbaar voor 43.990 Euro incl. BTW/BPM. De Compass 4xe First Edition kost 47.990 Euro. De First Edition-versies zijn volledig uitgerust met onder meer lederen bekleding, 8-voudige elektrisch verstelbare voorstoelen (Compass), UConnect NAV-systeem met 8,4″-touchscreen, ondersteuning voor CarPlay en voorbereiding voor Android Auto, 7″ TFT-scherm met rijgegevens, parkeersensoren, camera achter en dodehoekwaarschuwing.

Wallbox

Om de auto thuis te kunnen opladen worden de Jeep Renegade en Compass 4xe First Edition geleverd met de Hybrid Wallbox. In beide modellen heeft Jeep meerdere onderdelen vanuit gerecycelde materialen gebruikt. Zo bestaat de bodem van de Renegade volledig uit gerecyceld materiaal.

De Renegade zag twaalf jaar geleden het licht als studiemodel op de Noord Amerikaanse internationale autoshow, met als oogmerk om hier de elektrificatie van de toekomstige modellen op los te laten.

Jeep gaat aan de stekker - Automobielmanagement.nl

Jeep gaat aan de stekker

Traditiemerk Jeep heeft de Renegade en de Compass als eerste modellen geëlektrificeerd. Jeep claimt dat er vijftig kilometer volledig elektrisch kan worden gereden. ‘Dat zijn de meeste stadsritten’, aldus de importeur.

De gemiddelde uitstoot komt neer op 50 g/km. Daarbij heeft de aandrijving van de gecombineerde brandstof en elektrische motor 240 pk ter beschikking. De eerste modellen zullen deze zomer in Nederland beschikbaar zijn. De auto’s worden standaard geleverd met vijf jaar garantie voor de auto en acht jaar garantie op de batterij. De Renegade 4xe First Edition is leverbaar voor 43.990 Euro incl. BTW/BPM. De Compass 4xe First Edition kost 47.990 Euro. De First Edition-versies zijn volledig uitgerust met onder meer lederen bekleding, 8-voudige elektrisch verstelbare voorstoelen (Compass), UConnect NAV-systeem met 8,4″-touchscreen, ondersteuning voor CarPlay en voorbereiding voor Android Auto, 7″ TFT-scherm met rijgegevens, parkeersensoren, camera achter en dodehoekwaarschuwing.

Wallbox

Om de auto thuis te kunnen opladen worden de Jeep Renegade en Compass 4xe First Edition geleverd met de Hybrid Wallbox. In beide modellen heeft Jeep meerdere onderdelen vanuit gerecycelde materialen gebruikt. Zo bestaat de bodem van de Renegade volledig uit gerecyceld materiaal.

De Renegade zag twaalf jaar geleden het licht als studiemodel op de Noord Amerikaanse internationale autoshow, met als oogmerk om hier de elektrificatie van de toekomstige modellen op los te laten.