EVBox levert laadstations aan Groupe PSA

Groupe PSA is aan het investeren in verschillende projecten om elektrisch rijden te stimuleren. Met partner EVBox zullen er enkele tienduizenden laadstations in Europa worden geplaatst.

EVBox zal Groupe PSA voorzien van AC-laadstations (aangepaste EVBox Elvi-laadstations), die beschikbaar zijn voor PSA-installatiepartners en -dealers: Everon zal het laadmanagementsysteem (in de cloud) leveren dat gebruikt wordt voor de laadstations

Service

Alexandre Guignard (foto), senior vice president van Groupe PSA’s low emission vehicles business unit: “het bieden van een vlotte reis aan al onze zakelijke en particuliere klanten, die geïnteresseerd zijn in (half)elektrische voertuigen, is de hoogste prioriteit voor Groupe PSA. Dankzij deze ervaren partners, zullen onze klanten toegang hebben tot een toegewijde service voor het kopen en installeren van hun laadstations, en alle gerelateerde administratieve formaliteiten en subsidies.”

EVBox levert laadstations aan Groupe PSA - Automobielmanagement.nl

EVBox levert laadstations aan Groupe PSA

Groupe PSA is aan het investeren in verschillende projecten om elektrisch rijden te stimuleren. Met partner EVBox zullen er enkele tienduizenden laadstations in Europa worden geplaatst.

EVBox zal Groupe PSA voorzien van AC-laadstations (aangepaste EVBox Elvi-laadstations), die beschikbaar zijn voor PSA-installatiepartners en -dealers: Everon zal het laadmanagementsysteem (in de cloud) leveren dat gebruikt wordt voor de laadstations

Service

Alexandre Guignard (foto), senior vice president van Groupe PSA’s low emission vehicles business unit: “het bieden van een vlotte reis aan al onze zakelijke en particuliere klanten, die geïnteresseerd zijn in (half)elektrische voertuigen, is de hoogste prioriteit voor Groupe PSA. Dankzij deze ervaren partners, zullen onze klanten toegang hebben tot een toegewijde service voor het kopen en installeren van hun laadstations, en alle gerelateerde administratieve formaliteiten en subsidies.”