Mijndomein investeert in MyWheels

Deelautoaanbieder MyWheels heeft Mijndomein als investeerder aan zich weten te verbinden. Daarmee kan de ambitie worden gerealiseerd om het aantal deelauto’s in Nederland versneld te laten groeien. Maar ook om het aantal particuliere auto’s in Nederland te verminderen meldt het bedrijf.

MyWheels is nogal ambitieus. Het bedrijf wil met autodelen het aantal auto’s in Nederland terugdringen van 9 miljoen naar 1 miljoen in 2030. Met als doel een drastische verlaging van de CO2-uitstoot. Met meer dan 450 deelauto’s in Nederland is MyWheels nu de tweede landelijke speler in Nederland.

Mijndomein, bij het publiek vooral bekend van de domeinnaamregistratie en eenvoudig te bouwen websites voor kleine ondernemers, was tien jaar geleden een van de eerste partijen die het concept van private leasen in Nederland introduceerde. Het bedrijf ziet zich als ‘challenger op markten waar traditionele partijen de dienst uitmaken’ en is bijvoorbeeld ook actief op de energiemarkt.

Sinds december 2019 zette Mijndomein Move de eerste stappen op het gebied van autodelen. Met het aangaan van het partnership met MyWheels heeft Mijndomein besloten om de aanwezige deelauto’s onder het label Move beschikbaar te maken in de MyWheels app.

Mijndomein investeert in MyWheels - Automobielmanagement.nl

Mijndomein investeert in MyWheels

Deelautoaanbieder MyWheels heeft Mijndomein als investeerder aan zich weten te verbinden. Daarmee kan de ambitie worden gerealiseerd om het aantal deelauto’s in Nederland versneld te laten groeien. Maar ook om het aantal particuliere auto’s in Nederland te verminderen meldt het bedrijf.

MyWheels is nogal ambitieus. Het bedrijf wil met autodelen het aantal auto’s in Nederland terugdringen van 9 miljoen naar 1 miljoen in 2030. Met als doel een drastische verlaging van de CO2-uitstoot. Met meer dan 450 deelauto’s in Nederland is MyWheels nu de tweede landelijke speler in Nederland.

Mijndomein, bij het publiek vooral bekend van de domeinnaamregistratie en eenvoudig te bouwen websites voor kleine ondernemers, was tien jaar geleden een van de eerste partijen die het concept van private leasen in Nederland introduceerde. Het bedrijf ziet zich als ‘challenger op markten waar traditionele partijen de dienst uitmaken’ en is bijvoorbeeld ook actief op de energiemarkt.

Sinds december 2019 zette Mijndomein Move de eerste stappen op het gebied van autodelen. Met het aangaan van het partnership met MyWheels heeft Mijndomein besloten om de aanwezige deelauto’s onder het label Move beschikbaar te maken in de MyWheels app.