Greenwheels zoekt 10.000 nieuwe deelautobestuurders

Greenwheels gaat tijdens de Europese Mobiliteitsweek op zoek naar nieuwe deelautobestuurders. Het deelautobedrijf wil voor het einde van 2021 minstens 10.000 extra klanten kennis laten maken met de rode deelauto’s. Daarom nodigen zij heel autorijdend Nederland tijdens deze week, van donderdag 16 tot en met woensdag 22 september, uit voor een gratis eerste rit.

Tijdens de Europese Mobiliteitsweek wordt duurzame mobiliteit op de kaart gezet. De week is een initiatief van de Europese Commissie om aandacht te vragen voor duurzaam vervoer en bewust autogebruik, waaronder deelvervoer. Greenwheels wil er met deze actie voor zorgen dat meer mensen de voordelen inzien van deelvervoer en uiteindelijk vaker kiezen voor een deelauto. ‘Deelvervoer draagt bij aan verlaging van de CO2-uitstoot en zorgt voor meer ruimte op straat’.

Voucher

Nieuwe bestuurders ontvangen een voucher ter waarde van 20 euro die zij tot eind van dit jaar in kunnen zetten. Directeur Andrew Berkhout: “Onze belofte is een deelauto voor iedereen. Deze week gebruiken we om ook echt iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met onze deelauto’s. Hoe meer mensen kiezen voor een deelauto, hoe schoner de lucht en hoe minder CO2-uitstoot.”

11 auto’s minder

Greenwheels plaatste in 2020 de tweeduizendste deelauto in Nederland. Dit jaar werden nog eens meer dan 100 auto’s toegevoegd aan de vloot. Naast de rode auto’s verschijnen er steeds vaker witte elektrische auto’s met groene bestickering op straat. Ongeveer 24 gebruikers delen samen één Greenwheels-auto en zorgen per deelauto zo voor gemiddeld 11 auto’s minder op straat, blijkt uit onderzoek van Goudappel Coffeng.

Lees ook:
GO Sharing: ‘Nederland is perfect geschikt voor elektrische deelauto’s’

Greenwheels zoekt 10.000 nieuwe deelautobestuurders - Automobielmanagement.nl

Greenwheels zoekt 10.000 nieuwe deelautobestuurders

Greenwheels gaat tijdens de Europese Mobiliteitsweek op zoek naar nieuwe deelautobestuurders. Het deelautobedrijf wil voor het einde van 2021 minstens 10.000 extra klanten kennis laten maken met de rode deelauto’s. Daarom nodigen zij heel autorijdend Nederland tijdens deze week, van donderdag 16 tot en met woensdag 22 september, uit voor een gratis eerste rit.

Tijdens de Europese Mobiliteitsweek wordt duurzame mobiliteit op de kaart gezet. De week is een initiatief van de Europese Commissie om aandacht te vragen voor duurzaam vervoer en bewust autogebruik, waaronder deelvervoer. Greenwheels wil er met deze actie voor zorgen dat meer mensen de voordelen inzien van deelvervoer en uiteindelijk vaker kiezen voor een deelauto. ‘Deelvervoer draagt bij aan verlaging van de CO2-uitstoot en zorgt voor meer ruimte op straat’.

Voucher

Nieuwe bestuurders ontvangen een voucher ter waarde van 20 euro die zij tot eind van dit jaar in kunnen zetten. Directeur Andrew Berkhout: “Onze belofte is een deelauto voor iedereen. Deze week gebruiken we om ook echt iedereen in de gelegenheid te stellen om kennis te maken met onze deelauto’s. Hoe meer mensen kiezen voor een deelauto, hoe schoner de lucht en hoe minder CO2-uitstoot.”

11 auto’s minder

Greenwheels plaatste in 2020 de tweeduizendste deelauto in Nederland. Dit jaar werden nog eens meer dan 100 auto’s toegevoegd aan de vloot. Naast de rode auto’s verschijnen er steeds vaker witte elektrische auto’s met groene bestickering op straat. Ongeveer 24 gebruikers delen samen één Greenwheels-auto en zorgen per deelauto zo voor gemiddeld 11 auto’s minder op straat, blijkt uit onderzoek van Goudappel Coffeng.

Lees ook:
GO Sharing: ‘Nederland is perfect geschikt voor elektrische deelauto’s’