Dat stelt Tango, de keten van 96 onbemande tankstations, in een persbericht. De waarde van spaarzegels kan volgens Martijn Hazebroek, Algemeen Manager bij Tango, niet als korting aan de automobilist worden gegeven. “Aangezien veel automobilisten niet zullen lezen dat de korting inclusief de waarde van spaarzegels is, komen zij bedrogen uit als zij moeten afrekenen.” Hazebroek zegt verder moeite te hebben met het aanduiden van de korting, terwijl de kleine lettertjes vermelden dat de prijsreductie alleen voor LPG geldt. Om die reden pleit Tango voor eenduidige regelgeving omtrent de weergave van prijs en korting bij tankstations – binnen de bebouwde kom én langs de snelwegen. Voor die laatste categorie heeft verkeersminister Eurlings uiterlijk per 1 januari 2008 een goed zichtbare prijspilaar verplicht gesteld.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding