Nationaal File Forum gepland in mei

VVD-er Mark Rutte zal op 15 mei 2008 het Nationaal File Forum openen. Hij doet dat op verzoek van de Partij van de Filerijder, de ‘beweging’ van Luc van Bussel van Profile.

Het Nationaal File Forum heeft als thema: ‘Het Infarct. De naderende stilstand van Nederland!’ De bijeenkomst vormt ook meteen de aftrap van de Week van Filebestrijding, waarin onder andere een opvallende filebestrijdingingscampagne wordt gevoerd richting politiek en overheid. Op het Nationaal File Forum worden de campagnemiddelen hiertoe onthuld door de zojuist opgerichte Stichting Struisvogel die de politiek wil behoeden voor `struisvogelpolitiek` op het gebied van de filecrisis in ons land. Tijdens het Nationaal File Forum geven file- en vervoersexperts uit zowel binnen- en buitenland hun visie op de manier waarop de filecrisis in ons land het snelste kan worden opgelost. Er worden 450 key decision makers uit binnen- en buitenland uitgenodigd met een uitgesproken visie of ‘trackrecord’ als het gaat om het op korte termijn oplossen van een filecrisis zoals die op dit moment ons land kenmerkt, aldus de PvdF. Doel is om zo gericht mogelijk met elkaar van gedachten te wisselen over het doorbreken van de filecrisis in ons land. Aan het einde van de bijeenkomst zou er dan namens het Nationaal File Forum een shortlist van de meest gewenste crisismaatregelen op tafel liggen. Aanwezigheid is alleen op uitnodiging mogelijk maar personen die denken ervoor in aanmerking te komen, kunnen zich aanmelden via www.nationaalfileforum.nl . De bedoeling is om live-verbindingen aan te brengen naar diverse parkeerplaatsen langs de snelwegen waardoor ‘slachtoffers van de filecrisis’ ook hun inbreng kunnen geven, zo stelt de organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nationaal File Forum gepland in mei - Automobielmanagement.nl

Nationaal File Forum gepland in mei

VVD-er Mark Rutte zal op 15 mei 2008 het Nationaal File Forum openen. Hij doet dat op verzoek van de Partij van de Filerijder, de ‘beweging’ van Luc van Bussel van Profile.

Het Nationaal File Forum heeft als thema: ‘Het Infarct. De naderende stilstand van Nederland!’ De bijeenkomst vormt ook meteen de aftrap van de Week van Filebestrijding, waarin onder andere een opvallende filebestrijdingingscampagne wordt gevoerd richting politiek en overheid. Op het Nationaal File Forum worden de campagnemiddelen hiertoe onthuld door de zojuist opgerichte Stichting Struisvogel die de politiek wil behoeden voor `struisvogelpolitiek` op het gebied van de filecrisis in ons land. Tijdens het Nationaal File Forum geven file- en vervoersexperts uit zowel binnen- en buitenland hun visie op de manier waarop de filecrisis in ons land het snelste kan worden opgelost. Er worden 450 key decision makers uit binnen- en buitenland uitgenodigd met een uitgesproken visie of ‘trackrecord’ als het gaat om het op korte termijn oplossen van een filecrisis zoals die op dit moment ons land kenmerkt, aldus de PvdF. Doel is om zo gericht mogelijk met elkaar van gedachten te wisselen over het doorbreken van de filecrisis in ons land. Aan het einde van de bijeenkomst zou er dan namens het Nationaal File Forum een shortlist van de meest gewenste crisismaatregelen op tafel liggen. Aanwezigheid is alleen op uitnodiging mogelijk maar personen die denken ervoor in aanmerking te komen, kunnen zich aanmelden via www.nationaalfileforum.nl . De bedoeling is om live-verbindingen aan te brengen naar diverse parkeerplaatsen langs de snelwegen waardoor ‘slachtoffers van de filecrisis’ ook hun inbreng kunnen geven, zo stelt de organisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding