Van Bussel organiseert op 15 mei het Nationaal File Forum in theater Spant in Bussum. Hier presenteert hij onder meer hoe de vlag er momenteel bij hangt met zijn eigen beweging en of hij in oktober daadwerkelijk een eigen politieke filepartij opricht. Van Bussel wil vooral de ‘Sence of Urgency’ rondom het fileprobleem in ons land vergroten. “Wij moeten continu het belang benadrukken van de verwoesting van de filecrisis”, aldus Van Bussel. Hij zal trouwens op 23 mei spreken tijdens de landelijke Algemene Ledenvergadering van de VVD. Er zijn inmiddels diverse positieve gesprekken gevoerd tussen de ondernemer Luc van Bussel en de VVD. Luc van Bussel ziet in de VVD de enige traditionele partij op dit moment die de fileproblematiek in ons land serieus genoeg neemt. Minister Eurlings (CDA) zou op een roze wolk leven. De opkomst voor het Nationaal File Forum is naar verluidt niet overweldigend groot. Opgeven voor het forum kon tot 8 mei maar dat is verlengd tot 13 mei via www.nationaalfileforum.nl . Bovag leurt sinds vandaag (9 mei) met 25 ‘vip-kaarten’ voor zijn leden. Bovag is één van de ondersteunende partijen van het forum. H et Forum is ene initiatief van The Alwaysbemobile Company, moederbedrijf van Profile tyrecenter, 123///Autoservice, abc Autoservice en James.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding