Athlon wil uniforme bewegwijzering elektrische oplaadpunten

Athlon Car Lease Nederland heeft er bij het ministerie van V&W op aangedrongen dat er snel een uniforme bewegwijzering komt voor oplaadpunten voor elektrische auto’s. Een geschikt bord is al lang ontwikkeld door de ANWB en goedgekeurd.

Afgelopen weekeind nam Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, het eerste verkeersbord in ontvangst. Dat was bij het eerste openbare oplaadpunt voor elektrische auto’s in Flevoland op het parkeerterrein van Athlon in Almere. Jorritsma heeft toegezegd het te plaatsen langs de weg zodat iedereen het oplaadpunt snel kan vinden.

De eerste oplaadpaal van Flevoland is in 2010 gratis voor iedereen voor het opladen van zijn/haar elektrische auto. Het is daarmee een openbaar oplaadpunt. ‘Nu is het zaak dat mensen de weg vinden naar deze en andere laadpalen’, zegt algemeen directeur Richard Sikkel van Athlon Car Lease Nederland. ‘We zijn dan ook erg blij dat minister Eurlings en de burgemeester van Almere deze handschoen op ons verzoek nu oppakken.’

Het Formule E-team, onder voorzitterschap van Maurits van Oranje, gaat ook aan de slag met bewegwijzering langs de weg, laat het ministerie van Verkeer & Waterstaat weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het al dan niet beschikbaar zijn van volledig groene stroom, wordt door al deze “prominenten” weer eens vakkundig doodgezwegen. Denk toch eens na.

Geplaatst door: Ivar Volder op

Laten we eerst maar ons normale stroomverbruik groen maken, kunnen we dan wel zien of er nog meer stroom te verbrasseb is aan mobiliteit

Geplaatst door: J.Taekema op
Athlon wil uniforme bewegwijzering elektrische oplaadpunten - Automobielmanagement.nl

Athlon wil uniforme bewegwijzering elektrische oplaadpunten

Athlon Car Lease Nederland heeft er bij het ministerie van V&W op aangedrongen dat er snel een uniforme bewegwijzering komt voor oplaadpunten voor elektrische auto’s. Een geschikt bord is al lang ontwikkeld door de ANWB en goedgekeurd.

Afgelopen weekeind nam Annemarie Jorritsma, burgemeester van Almere, het eerste verkeersbord in ontvangst. Dat was bij het eerste openbare oplaadpunt voor elektrische auto’s in Flevoland op het parkeerterrein van Athlon in Almere. Jorritsma heeft toegezegd het te plaatsen langs de weg zodat iedereen het oplaadpunt snel kan vinden.

De eerste oplaadpaal van Flevoland is in 2010 gratis voor iedereen voor het opladen van zijn/haar elektrische auto. Het is daarmee een openbaar oplaadpunt. ‘Nu is het zaak dat mensen de weg vinden naar deze en andere laadpalen’, zegt algemeen directeur Richard Sikkel van Athlon Car Lease Nederland. ‘We zijn dan ook erg blij dat minister Eurlings en de burgemeester van Almere deze handschoen op ons verzoek nu oppakken.’

Het Formule E-team, onder voorzitterschap van Maurits van Oranje, gaat ook aan de slag met bewegwijzering langs de weg, laat het ministerie van Verkeer & Waterstaat weten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Het al dan niet beschikbaar zijn van volledig groene stroom, wordt door al deze “prominenten” weer eens vakkundig doodgezwegen. Denk toch eens na.

Geplaatst door: Ivar Volder op

Laten we eerst maar ons normale stroomverbruik groen maken, kunnen we dan wel zien of er nog meer stroom te verbrasseb is aan mobiliteit

Geplaatst door: J.Taekema op