Op die manier kunnen partijen in de autobranche vroegtijdig anticiperen op deze nieuwe Europese ontwikkelingen. Caspar Rutten (medewerker van Automobiel Management) geeft een praktische toelichting op de plannen. Ook is er ruimte voor dringende vragen vanuit het publiek. Diverse ondernemers en voorzitters van dealerverenigingen hebben hun medewerking aan de bijeenkomst toegezegd.

Met de aangepaste BER verandert op een aantal essentiële punten de regelgeving voor dealercontracten. Het is daarom voor alle partijen – zoals importeurs, dealers en onafhankelijke garagisten – van belang om goed geïnformeerd te zijn. Op die manier kunnen zij afgewogen keuzes maken over eventuele aanpassing van hun businessmodel. Automotive Insiders wil de diverse betrokken partijen vanuit een onafhankelijke hoek zo goed mogelijk voorlichten.

De bijeenkomst (restaurant Zuiver, Utrecht, vanaf 15.00 uur) belicht de gevolgen van de BER-aanpassing voor de distributie van auto’s en voor de aftersales, de consequenties voor dealers en importeurs en de impact voor onafhankelijke garages. Aanmeldingen worden gehonoreerd op basis van motivatie en tijdstip van insturen, via www.automotiveinsiders.nl. Leden van de Automotive Insiders Sociëteit betalen 95 euro, niet-leden 125 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding