Op 19 september zijn er veel activiteiten op het gebied van duurzame mobiliteit op het plein bij de Meent in Rotterdam (Binnenrotte) in het kader van de Europese Autoloze Zondag.

Wethouder Van Huffelen deed afgelopen weekend ook mee aan de New Energy Demo van Bavaria City Racing, tijdens het voorprogramma van de Formule 1.  Voorafgaand aan het evenement legde de wethouder uit waarom de Gemeente Rotterdam hoog inzet op duurzame mobiliteit. Dat doet ze tijdens een rit in een elektrische Tesla Roadster en die werd op film gezet door Green Mobility, dat voor de derde keer deelnam aan Bavaria City Racing. Dit jaar met zowel een Tesla als een Lotus. Klik op onderstaand filmpje voor een impressie.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding