Vanaf nu kan iedereen in het wetenschapsmuseum Nemo kennismaken met de wereld van elektrisch vervoer. Op de bijeenkomst kondigde het Formule E-team een versnelde uitrol van infrastructuur aan, tekenden Peugeot Citroën en de gemeente Amsterdam een overeenkomst voor de komst van vijfhonderd elektrische auto’s voor de Amsterdamse markt en komen in maart de eerste honderd elektrische Nissan Leaf’s  aan in Amsterdam.
De tentoonstelling Iedereen Elektrisch laat de technologische innovaties op het gebied van elektrisch vervoer zien en werpt een blik op een duurzame toekomst met elektrische auto’s , smart grids en een eigen duurzame energieopwekking. De tentoonstelling is een samenwerkingsverband tussen Nemo en het programmabureau luchtkwaliteit van de gemeente Amsterdam en wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Doen. De tentoonstelling zal een jaar lang in Nemo staan.

Zie website Nemo

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding