Zo liet Louis Bontes (PVV) weten dat de brandstofprijzen echt naar beneden moesten. CDA’er Sander de Rouwe vond dat verkeershufters de rotte appels op de weg zijn.

Benieuwd naar alle plannen en ideëen op het gebied van autokosten en infrastructuur per politieke partij? Bekijk dan hier het overzicht: www.anwb.nl/algemeen,/Tabel-maatregelen-per-politieke-partij.html?popup=true

De politici die meededen aan de elektrische proefrit van de ANWB waren: CDA – Sander de Rouwe, DPK – Hero Brinkman, Groen Links- Jolande Sap, PvdA – Ronald Plasterk, Partij v.d. Dieren – Marianne Thieme, PVV – Louis Bontes, SGP – Kees van der Staaij, SP – Patrick van Lunteren, VVD – Ton Elias en 50Plus – Henk Krol.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding