Theo Fledderus is een ervaren bestuurder. Hij stond aan het roer bij tal van maatschappelijke organisaties. Zo werkte hij onder meer als directeur Verkeer & Waterstaat van de provincie Drenthe en als algemeen directeur van sportkoepel NOC*NSF. Hij was verder adviseur van diverse organisaties in de overheids-, sport- en advieswereld en hij vervulde meerdere commissariaatposities. Theo Fledderus was algemeen directeur van Judobond Nederland.

Theo Fledderus: "Ik ben onder de indruk van het niveau en het zelfbewustzijn van de leden van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Ik sta te popelen om ze te helpen zich verder te ontwikkelen, en ze te helpen voor te sorteren op de nabije toekomst. Sterk vind ik dat Bovag daarbij de samenwerking zoekt met andere partijen. Bijvoorbeeld met de importeurs. Denk aan de samenwerking met BMW. We zijn samen met deze importeur uitgebreid door hun website met technische informatie gelopen. Dat heeft ons veel inzicht opgeleverd. En op basis daarvan hebben we een instructie kunnen maken die leden helpt die site te gebruiken. We hopen en verwachten dat dit voorbeeld snel navolging vindt. Bovag Onafhankelijke Autobedrijven werkt inmiddels  al aan veel meer inloghandleidingen."

Bertho Eckhardt werd voor zijn grote verdiensten voor de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven geëerd met een Gouden Ererad. Bondsvoorzitter Geert Vermeer speldde hem de bijbehorende gouden speld op ten overstaan van de ruim 1.400 congresgangers

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding