Jeremy Clarkson wil de Kamer in

Top Gear presentator Jeremy Clarkson denkt er serieus over om zich kandidaat te stellen voor de volgende Britse kamerverkiezingen.

Clarkson, die vooral bekend staat om zijn weinig politieke uitspraken, had eerst zijn oog laten vallen op het district van Ed Miliband, de tamelijk kleurloze oppositieleider in het Lagerhuis, maar denkt er nu meer over om tegenkandidaat te staan tegen Nick Glegg, de half Nederlandse vice-premier van Groot-Brittannië. De Top Gear coryfee (en deels eigenaar) liet zijn ambities doorschemeren op Twitter. Over een politiek programma heeft hij nog niet nagedacht – de verkiezingen zijn pas in 2015 – maar dat de strijd tegen fietsers en buschauffeurs daar een belangrijke rol in zal spelen mag je wel aannemen.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Mijn stem heeft hij, het wordt hoog tijd dat die fietsers eens aangepakt worden. Ze negeren werkelijk alle wetten en regels en dan nog een paar extra… Maar helaas… hij probeert het in the UK.

Geplaatst door: Ivan op
Jeremy Clarkson wil de Kamer in - Automobielmanagement.nl

Jeremy Clarkson wil de Kamer in

Top Gear presentator Jeremy Clarkson denkt er serieus over om zich kandidaat te stellen voor de volgende Britse kamerverkiezingen.

Clarkson, die vooral bekend staat om zijn weinig politieke uitspraken, had eerst zijn oog laten vallen op het district van Ed Miliband, de tamelijk kleurloze oppositieleider in het Lagerhuis, maar denkt er nu meer over om tegenkandidaat te staan tegen Nick Glegg, de half Nederlandse vice-premier van Groot-Brittannië. De Top Gear coryfee (en deels eigenaar) liet zijn ambities doorschemeren op Twitter. Over een politiek programma heeft hij nog niet nagedacht – de verkiezingen zijn pas in 2015 – maar dat de strijd tegen fietsers en buschauffeurs daar een belangrijke rol in zal spelen mag je wel aannemen.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Mijn stem heeft hij, het wordt hoog tijd dat die fietsers eens aangepakt worden. Ze negeren werkelijk alle wetten en regels en dan nog een paar extra… Maar helaas… hij probeert het in the UK.

Geplaatst door: Ivan op