Toyota Mirai voor ministerie I&M

Ter gelegenheid van het Zero Emission evenement in Den Haag bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu – waar het Nationale Waterstof Platform haar plannen presenteerde voor verdere ontwikkeling van de nationale waterstofinfrastructuur – heeft staatssecretaris Sharon Dijksma de sleutels van twee nieuwe Toyota Mirai brandstofcelauto’s in ontvangst genomen uit handen van Masahisa Nagata (Executive Vice-president Research & Development bij Toyota Motor Europe)

Sharon Dijksma is hiermee de eerste nationale bewindspersoon in Europa die in een waterstof brandstofcelauto gaat rijden.  "Toyota is ervan overtuigd dat er veel partners nodig zijn op weg naar een duurzame, op waterstof gebaseerde samenleving. Daarom ben ik bijzonder blij om de sleutels van deze eerste twee Mirai’s van Nederland in eigen persoon aan mevrouw Dijksma te mogen afleveren", zei vp Nagata.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Toyota Mirai voor ministerie I&M - Automobielmanagement.nl

Toyota Mirai voor ministerie I&M

Ter gelegenheid van het Zero Emission evenement in Den Haag bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu – waar het Nationale Waterstof Platform haar plannen presenteerde voor verdere ontwikkeling van de nationale waterstofinfrastructuur – heeft staatssecretaris Sharon Dijksma de sleutels van twee nieuwe Toyota Mirai brandstofcelauto’s in ontvangst genomen uit handen van Masahisa Nagata (Executive Vice-president Research & Development bij Toyota Motor Europe)

Sharon Dijksma is hiermee de eerste nationale bewindspersoon in Europa die in een waterstof brandstofcelauto gaat rijden.  "Toyota is ervan overtuigd dat er veel partners nodig zijn op weg naar een duurzame, op waterstof gebaseerde samenleving. Daarom ben ik bijzonder blij om de sleutels van deze eerste twee Mirai’s van Nederland in eigen persoon aan mevrouw Dijksma te mogen afleveren", zei vp Nagata.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding